Valmistujaisjuhla Finlandia-talolla

tiistai 24. toukokuuta 2016


Nyt on sanottu lopullisesti heipat opiskelijaelämälle Laurea-ammattikorkeakoulussa. Virallinen valmistumispäiväni oli jo helmikuun lopulla, mutta valmistujaisjuhlaa koululla vietettiin vasta viime perjantaina ja launtaiksi olimme kutsuneet muutamia läheisiä juhlimaan minun sekä joulukuussa LAMKista valmistuneen velipuoleni valmistumista. Nuo juhlat olivatkin syy tälle visiitilleni Suomeen. Pakko myöntää, että oli mukava käydä taas kotikotona ja nähdä perhettä.

Perjantain valmistujaisjuhla järjestettiin Finlandia-talolla, koska Laurea täyttää 25 vuotta. Ihan kivat puitteet juhlille, koska normaalisti ne ymmärtääkseni järjestetään toimipisteissä. Tänä vuonna käytössä oli myös ensimmäisen kerran hatut valmistumisen merkiksi. Kunnon Jenkkimeininki!


Juhlaan sai kutsua pari läheistä, joten kutsuin äitini sekä äidin äidin tilaisuuteen. Juhlan jälkeen jouduimme valitettavasti suunnata suoraan kaupan kautta kotiin, koska siivous ja lauantain juhlavalmistelut odottivat. Oli ihana tehdä jotain kolmen sukupolven voimin ja täytyy ehdottomasti ensi kerralla Suomessa ollessa pitää kunnon naistenpäivä näiden kahden supernaisten kanssa.


Tälläinen pikainen wrap up viime perjantailta. Seuraavassa postauksessa on kuvia lauantailta. Nyt on pakko siirtyä sänkyyn (kello huimat 21:01), koska olen ollut taas todella väsynyt. En ole uskaltanut treenatakaan yhtään mitään viikkoon, koska olo on ollut todella omituinen. Huomenna kuitenkin ajattelin käydä salilla kokeilemassa miltä treeni tuntuu. Keskiviikko on tuttuun tapaan vapaapäiväni, joten ehkä riittäisi sinne salillekin pikkuisen energiaa. Sormet ristiin! Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela