Primark Shoplog-video

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Moikka! Sunnuntaina tuli tehtyä jonkin verran päivitystä kevätgarderoobiin, kun pääsin pitkästä aikaa shoppailemaan Primarkiin. Primarkia ei löydy Utrechtista eikä Amsterdamista, mutta Den Haagissa se sijaitsi aivan keskustassa. Kuvista ei aina saa kunnolla selvää vaatteesta sen lisäksi, että niiden kuvaaminen on hankalaa. Saattekin nähdä ostokset tällä kertaa videolla esiteltynä, mutta älkää huoliko. Ette joudu katselemaan mitään muotinäytöstä vaan esittelen vaatteet suoraan kassista. Löytyykö ostoksista jotain, jota voisitte haluta omaan vaatekaappiinnekin?

Huomioikaa, että video on kuvattu maanantaina, joten älkää hämääntykö alussa. En ole ihan sekaisin päivissä ;-) Tarkistin myös Primarkien määrän Hollannissa ja olihan niitä enemmänkin, kuin vain pari-kolme. Kaikki Hollannin myymälät löydätte täältä.


Jos video ei näy, voitte katsoa sen täällä.

2 kommenttia:

  1. Zandaamissa (10mim Amsterdamista) on kanssa primark. Ja zandaam on upee, näyttää ihan joltain piparkakkumaalta ku rakennukset värikkäitä jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstissä mainitsinkin, että tarkistin myöhemmin ja niitä onkin useampi!Olen kuullut, että siellä kannattaa käydä ja onkin to go-listalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela