My Rituals

perjantai 8. huhtikuuta 2016


Rakastan itseni hemmottelemista ja laitan mielelläni rahaa hieman laadukkaampaan kosmetiikkaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaappini olisivat täynnä Chanelia, YSL:ää tai Guerlainia vaan panostan parikymppiä enemmän esimerkiksi kosteusvoiteeseen tai laitan muutaman euron enemmän ihanaan kasvojenkuorintatuotteeseen. Käytän paljon myös apteekkikosmetiikkaa ongelmaihoni vuoksi, mutta miksi niiden pakkausten pitää olla niin mitäänsanomattomia? Myönnän, että nappaan käsiini aamuisin mieluummin kauniissa purkissa olevan kasvovoiteen kuin tylsän tuubin. Olen valmis maksamaan jo pelkästään tuosta fiiliksestä hieman enemmän. Ehkä pitäisi alkaa harkitsemaan nykyisen Vichyn kosteusvoiteen loputtua, jos ostaisin apteekista uuden kosteusvoiteen ja tyhjentäisin sen sisällön tyhjään ja nättiin Vichyn purkkiin. Itsensä huijaamista parhaimmillaan, heh!


Mainitsin pari postausta taaksepäin, että lauantaina täällä oli National Glamour day, jolloin sai 20% alennuksen monista eri myymälöistä. Rituals oli yksi niistä, joten ei muuta kuin askeleet kohti tuota kosmetiikkataivasta. Tutustuin Ritualsin tuotteisiin ensimmäisen kerran reipas vuosi sitten, kun jäimme jumiin Frankfurtin lentokentälle matkalla Etelä-Afrikkaan. Vakuutus korvasi muutamia välttämättömyystarvikkeita, koska emme saaneet laukkuja. Ostin lentokentältä Ritualsin Travel light-matkapakkauksen ja rakastuin tuotteisiin todella paljon. Ritualsin tuotteet tuoksuvat aivan uskomattoman ihanilta yksinkertaisista, pelkistetyn kauniista pakkauksista puhumattakaan. Kyseessä on muuten Hollantilainen brändi, vaikka tuoksumaailma, nimet ja myymälöiden tunnelma viestittää jotain aivan muuta!

Sain ennen joulua Au Pair-perheeltäni pienen Ritualsin lahjapakkauksen ja olen käyttänyt tuotteita säästeliäästi hetkiin, jolloin olen halunnut hemmotella itseäni peseytyessäni. Vaikka mainitsin, että laitan mielelläni hieman enemmän rahaa kosmetiikkaan, on 8euroa suihkusaippuasta aika paljon enkä jatkuvassa käytössä tuhlaisi rahaa sellaiseen. Rituals ei sinänsä ole mikään älyttömän kallis verrattaen moniin high end kosmetiikkamerkkeihin, mutta kuitenkin normaalia markettikosmetiikkaa hintavampaa. Lauantaisen 20% alennuksen ansiosta päätin vihdoin käydä hakemassa pari himoitsemaani tuotetta ja tarttui samalla mukaan myös yksi ekstrajuttukin.


Ihoni kuivuu todella helposti ja kosteusvoiteitteni pitää olla todella, todella kosteuttavia. Talven lisäksi kesäisin auringon takia ihon janoaa kosteutusta, joten kunnollinen kosteuttava naamio tulee ehdottomasti tarpeeseen. Naamio levitetään puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa 10-15 minuutia ja pyyhitään tämän jälkeen pois puhtaalla vanulla ilman vesipesua. Iho jäi hieman nihkeäksi, mutta illalla se ei haitannut. Levitin naamion jälkeen vielä todella kosteuttavaa yövoidetta, eikä muuten  ole kiristänyt ihoa moneen päivään, kuten yleensä kasvojen puhdistuksen jälkeen. Naamiota voi käyttää kerrasta kahteen kertaan viikossa.


Ensimmäisenä tärkein, eli katsokaa kuinka suloinen minituoksu! Matkustellessa olen nykyään paljon napannut mukaan kertyneitä tuoksunäytteitä, mutta 1ml ei riitä kovin moneen käyttökertaan. Normaalikokoisen tuoksun kantaminen mukana on taas turhauttavaa, joten tämä minikokoinen tuoksu on matkusteluun aivan täydellinen. Tuoksumaailmaa on vaikea kääntää fiksusti suomeksi, joten tässä suora englanninkielinen lainaus: The powerful scent of Wild Orchid fuses effortlessly with the sophistication of Himalayan Peony and rounds off with a subtle touch of Cotton Musk. Kyseessä on kevyt kukkaistuoksu, jossa oli sitä jotain pientä ekstraa. Sopii mielestäni päivä sekä iltakäyttöön. Nimi tullaan ilmeisesti muuttamaan kokonaan Sakura-tuoteperheeksi, joten nettikaupasta tätä ei enää löydä Zensation nimellä. Rakastan tätä Ritualsin tuoksusarjaa! Ehdottomasti lempparini, josta syystä viitsinkin laittaa normaalia enemmän rahaa suihkusaippuaan. Ihanan freesi eikä liian makea. Suihkuhetkissä suihkusaippuan pitää mielestäni tuoksua kunnolla ja Ritualsin tuotteissa tuoksu oikeasti tulee esille tehden suihkuttelusta oikeaa hemmottelua. Minulla on myös Hammam Delightista matkakokoinen suihkuvaahto ja vau sitä tuoksua! Koko kylpyhuone tuoksuu pitkään eukalyptukselta suihkun jälkeen. Pakko muuten kehua, että matkakokoisenakin tämä suihkuvaahto on ihan älyttömän riittoisa. Omaani olen käyttänyt vähintään kymmenen kertaa ja sitä on edelleen jäljellä ihan kunnolla. Tämä on tosiaan suihkuvaahto, eli tuote tulee purkista geelimäisenä, samaan tapaan kuin sheivaukseen käytettävä geeli, ja muuttuu iholle hieroessa vaahtomaiseksi. Ihan pieni määrä riittää koko kroppaan, josta syystä raaskin vihdoin ostaa tämän suihkuvaahdon kun sai vielä 20% alennuksenkin.

Rtiualsin tuotteita saa nykyään ilmeisesti ostettua Viking Linen Viking Grace-laivalta. Muuten en valitettavasti ostaa sanoa mistä muualta Suomen läheltä näitä saisi. Kööpenhaminan ja Frankfurtin lentokentiltä (sekä tietenkin Amsterdamin Schipholilta) joka tapauksessa ainakin, jos sattuu tekemään välilaskuja tai matkoja sinne suunnille. Nettikauppa toimittaa Suomeen, mutta toimitus on 10euroa. Melkein samalla hinnalla saa sen Viikkarin risteilun, heh!

Onko muita Ritualsiin hullaantuneita? Mitkä ovat teidän lempi tuotteitanne merkiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela