Ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti

maanantai 25. huhtikuuta 2016

 Kuinkahan monta blogipostausta löytyy tuolla otsikolla, heh! Itsellekin tuli tuo ensimmäisenä mieleen, koska asussa oleellisessa osassa on juurikin pilottitakki. Tulin nopeasti ennen salille lähtöä laittamaan kuvat eilispäivän asusta. Mustaa, mustaa ja mustaa ripauksella valkoista ja armyvihreää. Todellinen oma comfort-kombo.

Hyh kuinka nuutuneelta ihminen voi muuten näyttää! Iina nappasi nämä kuvat juuri ennen syömään menemistä takana vilahtavaan De Drie Graefjesiin, joten alhainen verensokeri tuntien syömättämyydestä (olin aamupalan jälkeen juonut vain yhden pienen take away-smoothien), muutaman viikon huono nukkuminen, kylmyys ja stressi todellakin heijastuu ulkonäköön. Kävin viime viikolla ostamassa paremman silmänympärysvoiteenkin taltuttamaan noita silmäpusseja.
Jacket H&m Kids (boys)
Shirt Gina Tricot
Faux leather pants Vila Clothes
Watch Michael Kors
Bag Louis Vuitton
Shoes Converse
Minulla on niin surkea tuuri lähes joka kerta, kun menen Amsterdamiin. Sää on ollut koko talven ja kevään todella hyytävä tai muuten vain huono, kun olen lähtenyt käymään A'damissa. Eilenkin tuli vuorotellen rakeita tai vettä tai sitten aurinko pilkahti, mutta tuuli oli hyytävä. Missä on ne lämpimät ihanat kevätsäät? Tällä hetkellä ei yhtään huvittaisi edes juhlia Koningsnachtia ja -dagia, koska sää tulee olemaan tuota samaa. Pari astetta lämpöä, viimaa ja vettä. Mukava sää olla ulkona, etten sanoisi. Kunnolla vain vaatetta päälle, niin enköhän selviä. Pakko myöntää, että houkuttelisi pysytellä vain sisällä!

Tänään mulla on ollut todellinen laiskiaispäivä ja olen ollut koko päivän neljän seinän sisällä. Tänään taas stressi ja ahdistus kaikesta tulevasta on ollut todella korkealla, joten salille meno ja 100% fokus ja ajatus pelkkään treeniin tulee niin tarpeeseen. En ole pitkään aikaan tehnyt mitään kovin raskaita treenejä, jotten kuormita kehoa liikaa. Lähinnä noin 12-15 toiston sarjoja kevyemmillä painoilla, kunnon palautuksia ja treenannut siten mikä tuntuu mieluisalta. Eli juurikin sellaista pään nollaustreeniä mieluisilla liikkeillä ja hyvän treenin jälkeisen fiiliksen hakua.

Nyt laitan jonkun pirteän biisin soimaan, alan pakkailemaan sheikkereitä, vedän hiukset ponnarille ja lähden kohti salia. Toivottavasti teillä on alkanut viikko aurinkoisemmissa merkeissä!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela