Binnenstad

perjantai 15. huhtikuuta 2016

 Moikka! Hyh mikä sää. Viikko nautittiin aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, mutta tänään tulee vaihteeksi vettä. Eilen pyöräilin salilta kotiin puoli yhdeksän jälkeen illalla ja oli vielä ihan valosaa. Oli niin hyvä fiilis pyöräillessä, kun ilmassa tuoksui kevät ja oli edelleen yli kymmenen astetta lämmintä. Säälle ei ikinä voi mitään ja täällä (tai Suomessa) asuessa täytyy vaan hyväksyä, ettei se aurinko paista koko ajan. Koko ajan kuitenkin ollaan menossa parempaan suuntaan, joten sen voimin pitää tsempata nämä tylsääkin tylsemmät sadepäivät.


Napattiin viime lauantaina nämä asukuvat Utrechtin keskustassa. Ihmisiä oli liikkeellä ihan kamalasti, mutta kiitos pienten isompia katuja yhdistävien kujien, saimme otettua nämä suhteellisen rauhassa keskellä vilkkaimpia shoppailukatuja. Asun sävytkin sopivat sattumalta mielestäni todella kivasti tuohon ympäristöön.

Leather jacket Vila Clothes (similar*)/Jeans Bershka/Shoes Nike/Bag & Scarf Louis Vuitton/Sunglasses Ray-Ban*

Ostin tuon Louis Vuittonin Petit Noén viime kesänä vintagena ja kyseessä on 1995 vuodelta oleva laukku. En ollut mallaillut tätä laukkua koskaan omalla olalla, mutta kuvia ihastelessa ja todella hyvän Vintage-yksilön vastaan tullessa oli pakko ostaa tämä. Yhä edelleen jaksan ihastella, kuinka täydellinen tämä laukku on. Todella hyvä kantaa olalla, menee itsellä hätätapauksessa esimerkiksi pyöräilessä crossbodyna ja tuonne mahtuu todella paljon tavaraa. Ainoa miinus on avonaisuus ja ettei tuolla ole yhtäkään pikkutaskua, mutta yleensä säilytän lompakot ja puhelimet erillisessä pussukassa, jotteivat ne paista tuolta niin helposti. Olen ostanut neljä Louis Vuittonin laukkua Vintagena tai käytettynä eri paikoista ja tuli mieleen, että kiinnostaisiko teitä postausta niihin liittyen? Tai muutenkin jutut tästä minun pienestä keräilyharrastuksesta. Laittakaa ihmeessä ideoita ja mielipiteitä kommenttikenttään!

Ostin tänään myös lennot Suomeen ja kuukauden päästä vietän viisi päivää suomikodissa, Minulla on 20.5. Laurean valmistujaisjuhla Finlandia talolla ja 21.5. pidetään pienet valmistujaisjuhlat kotona. Kuumeisesti olen alkanutkin jo miettiä mitä puen ja hieman ideoita on jo tullut mieleen. Ensi viikolla menen Amsterdamiin katselemaan ja kokeilemaan mekkoja, josta olen näin naisena luonnollisesti enemmän kuin innoissani! Minulla olisi myös teille lukijoille yksi kysymys, koska olen varma, että siellä puolen ruutua on käsistään käteviä kondiittoreita. Haluaisin jonkun kauniin täytekakun juhliini ja jos jollakin herää kiinnostusta toteuttaa se blogiyhteistyönä niin laitelkaa ihmeessä sähköpostia ( turhamaisuus@hotmail.com ) ja jutellaan asiasta lisää. Kakku noudettaisiin 20. toukokuuta illalla, joten sijainti mielellään +/- 60km Mäntsälästä. Myös hyviä kondiittoreita saa vinkata kommentteihin.

Nyt alan siivoilemaan ja projektina on tehdä pientä inventaariota vaatteisiin. Ennen tuota Suomen matkaani on tulossa blogikirppis, jotta voin hoitaa postituksen tai noudot Suomesta. Ihanaa perjantain jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela