All black like my soul

maanantai 18. huhtikuuta 2016

 MON-YAY! Maanantai on vain asenteesta kiinni ja pian tämä monien inhokkipäivä on taputeltu pakettiin. Tällä vanhuksella on tuntunut lauantain valvominen vielä tänäänkin ja olo on ollut todella laiska. Yleensä tykkään aloittaa viikon treenisyklin maanantaisin salitreenillä, mutta tänään ei huvitta yhtään. Ulkonakin on todella syksyinen sää tuulen ja kylmyyden takia, joten voin hyvin mielin viettää tämän illan sisällä lämpimässä bloggaillen ja akkuja ladaten. Ei se sali minnekään häviä ja huomenna kerkeää, jos sattuu silloinkaan huvittamaan.

Olen todella mukavuudenhaluinen ja se näkyy pukeutumisessani etenkin talvisin. Ei kiinnosta panostaa ja ainoa mikä merkitsee on, ettei tule kylmä. Nyt kun ilmat alkavat lämmetä niin jaksaa aivan eri tavalla panostaa myös arkenakin vaatteisiin. Tai siis pukea muutkin kuin lämpimän neuleen, sukkahousut, kollarit ja villasukat heh! Vietettiin lauantaina Riikan kanssa aivan täydellinen tyttöjen ilta viinin ja itse tehdyn sushin (postausta tällä viikolla) merkeissä. Juteltiin miehistä (mistä muustakaan!) ja tulevaisuudesta, Riikka opetti mulle Snapchatin ihmeellistä maailmaa (olen pitkään suhtautunut todella negatiivisesti tuohon appiin) ja käytiin Bakfietsilla baarissa. Kyseessä on polkupyörä, jossa on edessä sellainen kärry ihmisiä varten. Oli muuten paljon mukavempaa kyytiä kuin tarakalla istuen! Muutamat huvittuneet hymyt saatiin matkan aikana.

 Top (similar*) & bag (similar*) H&m
Jeans Bershka+DIY (similar*)
Heels Van Haren (Similar*)
Watch Daniel Wellington (gifted)
Bracelet Gina Tricot
Päälle valikoitui tuttua ja turvallista mustaa, tukka ponnarille ja silmiin hieman tummempi silmämeikki sekä vuosien tauon jälkeen myös luonnolliset tekoripsetkin. Väriä asuun toi vaaleanpunainen laukku ja pinkit huulet. Tykkäsin illan lookista todella paljon ja viihdyin siinä. Minulla on tällä hetkellä ihan kamala tilanne oman hiuksen kanssa, joten ponnarilinjalla tullaan menemään lähes 100% ajasta. Onneksi viihdyn hiukset ponnarilla hyvin ja olen laiska laittamaan tukkaa, joten mikään maailmanloppu tämä ei ole. Hiustilanteesta tulee isompi postaus kunhan saan viimeiset kuvat otettua sitä varten.

Asukuvat eivät ole kovin tarkkoja, koska otettiin ne todella myöhään ja sisätiloissa. Ulkona oli sen verran vilpoisa, joten ei huvittanut mennä sinne värisemään. Samalla tuli vähän vaihtelua ulkokuviin, koska niitä tullaan näkemään niin paljon jatkossa. Ei nämä onneksi ihan kamalia ollut ja kuvissa on ihan kiva tunnelma laadusta huolimatta. Mitä mieltä asusta?

4 kommenttia:

  1. Miks käyt solariumissa vaikka se aiheuttaa ihosyöpää? :/

    VastaaPoista
  2. mikä sun snäppi on?

    VastaaPoista
  3. Vau, upeat kasvonpiirteet sinulla :) minkä maalaisena sinua usein pidetään Hollannissa? Et näytä tyypilliseltä pohjoismaalaiselta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela