18 x Jatka lausetta

tiistai 19. huhtikuuta 2016

En ymmärrä… miksen ole aikaisemmin tajunnut käyttää muotoiluvahaa vauvahiusten taltuttamiseen hiuksia ponihännälle laittaessa.

Seuraavaksi ajattelin… mennä nukkumaan. Kello on jo melkein 11 illalla.

Viime aikoina… eräs ihminen on saanut hymyn huulilleni monta kertaa päivässä.

En osaa päättää… edelleenkään palaanko heinäkuussa Suomeen vai jäänkö Hollantiin.

Muistan ikuisesti… viimeisen iltamme, jonka vietin Etelä-Afrikassa minulle todella läheiseksi tulleen henkilön kanssa. Yksi elämäni kamalimmista hetkistä, mutta samalla todella kaunis omassa haikeudessaan. Tuo ilta on nykyään yksi lempi muistoni, jota en tule koskaan unohtamaan.

Päivän paras juttu… oli illalliseksi syömäni herkulliset Tacot. Nam!

Noloa myöntää, mutta… olen koukuttunut lähes 10 vuoden tauon jälkeen Salattuihin elämiin. Sekä Temptation Island ja Bachelor Suomeen.

Viikko sitten… oli aivan tavallinen tiistai.
Kaikista pahinta on… tämän hetkinen epävarmuus mitä tulee tapahtumaan kolmen kuukauden kuluttua.

Salainen taitoni on… se, että pystyn nielemään kourallisen vitamiineja kerralla. Kymmenenkin tablettia menee helposti kerralla haha!

Jos saisin yhden toiveen se olisi… olla tulevaisuudessakin onnellinen joka ikisenä päivänä ilman surun takia itkemistä,

Minulla on pakkomielle… käydä aina vessassa ennen kotoa poistumista vaikka olisin käynyt vessassa hetki sitten. Syytän mummoani, joka käski nuorempana aina käymään vessassa ennen lähtöä.

Söin tänään… aikaisemmin mainittuja Tacoja, pikkuisen jäätelöä, riisiä jauhelihalla ja kasviksilla sekä heraproteiini-kookosöljykahvin.

Ärsyttävintä on… kynsien lakkaaminen ja hoitaminen. Tällä hetkellä kymmenestä sormestani kahdeksassa on kuluneet kynsilakat, yhdessä ei ole kynsilakkaa ollenkaan ja yhdessä on puoliksi irronnut geelilakkaus. Classy!

Tekisi mieli… maistaa uutta Ben&Jerry's S'wich Up-jäätelöä, mutta se on aina loppunut kaupassa käydessäni.
Minusta on söpöä…, kun lähi Albert Heijnin yksi nuori kassapoika tervehtii aina todella pirteästi ja toivottaa hyvät päivänjatkot yhtä aurinkoisesti. Lisää tuollaisia asiakaspalvelijoita kauppoihin!

Hävetti… viime viikolla salilla, kun suustani lipsahti ääneen "v*ttu" pystypunnerruksissa viimeistä toistoa puristaessa. Onneksi kukaan ei ymmärtänyt sanan oikeaa merkitystä!

Olenko ainoa, jonka mielestä… on todella ihanaa, kun mies tarttuu kaksin käsin kasvoista kiinni, katsoo silmiin, hymyilee ja suutelee?

3 kommenttia:

  1. Hei, hauska postaus! Tää lähtee kopiointiin ;) Kivaa päivää kaunis!

    VastaaPoista
  2. Mulla tuolla pakkasessa oottaa toi jäätelö, vielä en oo ehtiny maistamaan, mutta enköhän tällä viikolla ehdi. :)

    -M-

    VastaaPoista
  3. Haha, itekkin odotan ton jäätelön maistamista, mutta viime kauppareissulla se oli omastakin lähikaupasta loppu :D Kiva postaus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela