Playa Del Carmen snap shots

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Heippa! Nyt tulee ensimmäinen matkapostaus Meksikosta. Aloitan kevyesti reissun aikana napsituista valokuvista sen kummemmin selittämättä. Fiilis kuvissa puhukoon puolestaan! Seuraavat postaukset tulevat olemaan informatiivisempia Meksikosta ja Playa Del Carmenista matkakohteena sisältäen muun muassa matkavinkkejä ja vähän ostosten esittelyä. Joten pysykää kuulolla!

Vietimme tosiaan kahdeksan päivää nauttien upeista rannoista ja auringosta. Loma meni rennosti ottaen ja sen pahemmin mistään stressaten. Matkakohteena Meksiko oli ihana ja monipuolinen, jonne haluan ehdottomasti palata vielä uudelleen. Voisin vaikka heti vaihtaa tämän hetkiset maisemat takaisin noihin kuvissa oleviin.


"I wanna dance by water 'neath the Mexican sky
Drink some Margaritas by a string of blue lights
Listen to the Mariachi play at midnight
Are you with me?"

2 kommenttia:

  1. Voihan Meksiko... olin viime vuonna kolme viikkoa-vaikkakaan en samassa paikassa kun sä-ja RA-KAS-TUIN ♡♡♡ Ihana, ihana maa. Jäi niin paljon nähtävää ja koettavaa..:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! :) oon sun blogin vanha lukija, jo niiltä ajoilta kun olit au pairina ruotsissa. En oo enää pariin vuoteen selaillut blogeja aktiivisesti, mutta sun uusin video pisti instassa silmään ja tsekkasin sun profiilin ja oli pakko tulla kurkistaan blogiinkin! En voi muuta sanoo kun että wau!!! Muistan kun yritit aiemmin useaan otteeseen laihduttaa, ja jotenkin vaikutti että sulla oli paljon itsetunto-ongelmia etkä ollu ittees tyytyväinen. En oo koskaan aiemmin kommentoinut, mut toivoin aina et onnistut tavotteessas, oot mun mielestä tosi kaunis nainen ja oli sääli ettet vaikuttanu viihtyvän kehossas. Oli ihan mahtava nähdä et oot ilmeisesti tosissas hurahtanu urheiluun ja terveisiin elämäntapoihin, ja mikä kroppa! Halusin vaan tulla kertomaan että näytät tosi upeelta niinkuin silloinkin, mut on mahtavaa nähdä et pääsit sun tavotteisiin ja sulla toivottavasti on nykyään parempi fiilis itestäs ja parempi itsetunto. Toivon sulle kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela