Keskiviikko mun kanssa

torstai 4. helmikuuta 2016

Moikka! En muista olenko maininnut, että vietän keskiviikkoisin pääsääntöisesti vapaapäivän töistä. Pakko myöntää, että tuollainen vapaapäivä keskellä viikkoa tuntuu aika kivalta! Alun perin suunnittelin tekeväni tämän viikon tiistailta työpäivä mun kanssa-postauksen, mutta päätin jättää sen tekemättä. Aiemmin mainitsemani sairastumisien vuoksi päivä oli niin erilainen, kuin normaalisti, joten suosiolla siirsin sen myöhemmäksi. Mieluummin teen sen päivästä, joka oikeasti kuvastaa mahdollisimman lähelle mun työarkea. Ideaa muhiteltuani tulin siihen tulokseen, että miksen tekisi teille postausta vapaapäivästäni. Ideasta toimeen ja tässä on tulos. Tervetuloa kurkistamaan minun eiliseen päivään!

Keskiviikko 3.2.2016

Aamu


Aamulla ei ole kiire mihinkää, joten olen jättänyt herätyksen laittamatta. Availen silmäni ensimmäisen kerran vähän jälkeen kahdeksan ja makoilen sängyssä puhelin kädessä melkein yhdeksään. Kurkku tuntuu vielä karkealta, joten jätän suosiolla alun perin suunnittelemani kevyen aamulenkin välistä.


Fiilistelen ikkunan ja puiden takaa pilkistävää aurinkoa, joka on kivaa vaihtelua muutaman päivän myrskyiselle säälle. Laitan kahvin tippumaan, pesen hampaat ja avaan tietokoneen. Aamupalaksi juon edelleen kahvia rasvalla ja proteiinijauheella. Tällä hetkellä kahvin sekaan uppoaa reilusti kookosöljyä sekä mitallinen vaniljan makuista heraproteiinia. Juon puoli pannullista aamupalakahviani, juttelen Facebookissa ja selailen nettiä rauhassa. Päivän ohjelma on reissu Ikeaa, josta täytyy hakea ainakin kukkaruukku kuvassa näkyvän kulhon tilalle.

Aamupäivä


Koneella istuessa hujahtaa reilu tunti selaillessa matkoja sekä kameran kuva-asetuksista lukiessa, jonka jälkeen suuntaan vihdoin suihkuun. Hiustenpesupäivä, buu! Suihkun jälkeen kuivailen rauhassa hiukset, istun koneella, muokkaan muutamia tämän postauksen kuvia jo valmiiksi ja meikkailen. Kello onkin jo yli 12, kun olen saanut hiukset kuiviksi ja meikit naamaan. Hitaat aamut ovat parhaita!

Iltapäivä


Puen päälle, syön pienen välipalan ja hengailen noin puoli kahteen, jonka jälkeen saan auton lainaan. Aamun ja kello yhden välissä aurinko on kerennyt jo vaihtumaan sateesta rakeisiin ja takaisin sateeseen. Hollanti, say no more... Ensimmäinen pysäkki on Utrecht ja Riikan hakeminen kyytiin. Sää selkeni matkan aikana kauniiksi ja auringoiseksi, niin keväinen fiilis. Neitiä odotellessa kerkeää nappaamaan kuvan hänen kotikadultaa. Hollannin kadut on niin upeita!

Päivä


 Molempien suu käy taukoamatta koko ajomatkan Ikeaan. Matka Riikan kotoa sinne, ei ole kuin alle 10 kilometriä, mutta ajomatka kestää reilu parikymmentä minuutia kapeiden teiden ja kiertämisen takia. Ikeaan päästyä ensimmäisenä syömään. Voittajafiilis, kun onnistun tilaamaan hollantia käyttäen lihapullani ilman kermakastiketta ja vaihtamaan ensimmäisenä lautaselle isketyt ranskalaiset perunamuusiin. Kyllä tää tästä! Ravintolassa istuttiin kauan, koska kummallakaan ei ollut kiire mihinkään. Tämän jälkeen vasta ostoksille.


Mukaan lähti Ikeasta pirteät (ja edulliset haha!) pussilakanat, kunnon wokkipannu ja kansi, jotta ei tarvitse aina keräillä vihanneksi pöydiltä liian pienen pannun takia, muoviboksi korujen säilytykseen ja muistin jopa sen kukkaruukunkin!

Ilta


Kello oli jo kuusi, kun pääsin kotiin. Kauhea nälkä, eli ensimmäisenä ruokaa. Onneksi jääkaapissa oli valmiiksi paistettua kanaa, joten äkkiä salaatti kasaan, loraus oliiviöljyä joukkoon, riisikakut lautaselle ja kanat sekä vihannekset pienemmäksi. Salaatti ja riisikakut ovat laiskuuden vuoksi päätyneet päivälliseksi ja lounaaksi viime aikoina lähes päivittäin.


Syömisen jälkeen alan uusimaan teippejä pidennyksiini, jotka on ollut pakko irrottaa. Viime huolto oli noin 1,5 kuukautta sitten. Tylsää hommaa, mutta pakko mikä pakko. Isoäiti soittaa, joten puhelu kaiuttimelle ja jutellaan 40 minuutia. Samalla saan laitettua uudet teipit hiuksiin. Puhelun jälkeen alan kiinnittämään pidennyksiä.


Hiusprojektin jälkeen kello on jo hieman yli yhdeksän. Iltapalaksi jättimäinen kulho heraproteiini-valkuaispuuroa maapähkinävoilla sekä muutama riisikakku. Iltapalan syömisen jälkeen tiskaus, ja naaman ja hampaiden pesu, jonka jälkeen suuntaan sänkyyn tietokoneen kanssa. Muokkailen äsken siirtämiäni kuvia valmiiksi tätä postausta varten. Kuvien muokkauksen valmistuttua selailen jonkun aikaa nettiä ja somea puhelimella. Instagramiin päivitys ja  nukkumaan hieman ennen puolta yötä.

4 kommenttia:

  1. Kertoisitko hieman tarkemmin kuinka tuon aamukahvisi teet? Kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisin kokeilla.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkin helppoa, kuin perus kahvin keittäminen, blenderin pohjalle kookosöljy ja proteiinijauhe, blenderi päälle ja sitten kuuma kahvi sekaan siitä "korkkiaukosta" :)

      Poista
  2. Ootko suunnitellu tekeväs kysymyspostausta tai vastaavas siihen mikä oli muistaakseni joskus aikasemmin? Olis myös kiva kuulla sun ruokavalion/urheilun muuttamistarinasi:)

    VastaaPoista
  3. Mä löysin taas pitkästä aikaa eilen "voimakahvin". Voisin kans kokeilla sekaan protskua niin tulis sitäkin heti aamusta saatua tarpeeksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela