I finally figured out the only reason to be alive is to enjoy it.

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Heippa ja ihanaa ystävänpäivää kaikille! Täällä vietettiin aamupäivällä kuumia ja hikisiä treffejä kyykkytangon kanssa eli niinkin romanttinen ystävänpäivä. Tosin eipä mitkään random Tinder-deititkään ystävänpäivänä kiinnostanut ja mulla on itseasiassa ollut todella kiva päivä, joten en valita! Mielestäni ystävänpäivä on muutenkin vähän ylihypetetty juttu, josta osa stressaa ihan turhaan. Valentine's day on sitä paitsi suomennettuna ystävänpäivä, joten miksi siihen pitäisi väkisin lisätä jotain romanttisuutta? Heh, kuulostampa katkeralta ja yksinäiseltä naiselta!
Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa. Töitä, treenailua ja muuta pientä kivaa puuhastelua. Ei mitään erikoista ja täynnä normaalia arkea, mutta silti aivan täydellinen viikko kaikessa normaaliudessaan takana. Olen ollut muutenkin aivan huippu hyvällä tuulella ja kaikki tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä. Mitä nopeammin tulevakin viikko menee sitä parempi, sillä en millään malttaisi odottaa viikon päässä häämöttävää Meksikon lomaa.

Lomaan jäljellä olevien päivien laskemisesta mielekkäämpää on tehnyt sekin, että täällä on tullut tänään koko päivä räntää. Kyllä vain. Räntää. Yksi hyvä syy lisää olla tekemättä mitään kummoista ystävänpäivänä, koska uloskaan ei huvita mennä kuin pakosta! Huomenna on vielä ilmeisesti surkea sää, mutta sen jälkeen pitäisi taas parantua muutamaksi päiväksi. Tämän jälkeen onkin luvattu taas sadetta pitkässä sääennusteessa, joka ei haittaa koska itse nautiskelen auringosta toisella puolella maapalloa. Täydellinen ajoitus!
Eilen näin Riikkaa myöhäisellä lounaalla Utrechtissa, jonka jälkeen lähdin itsekseen käymään Utrechtin Overvechtissa sijaitsevassa Niken Clearance Storessa. Minulla ei ollut mitään odotuksia myymälän suhteen, koska esimerkiksi Espanjan Malagassa Plaza Mayorin Nike Outlet on aika surkea ja kallis. Kylmän sään vuoksi meinasin jättää eilen menemättä, mutta päätin kuitenkin lähteä, koska on ollut jo kauan suunnitelmissa käydä tuolla. Ja onneksi menin!

Yläpuolella näkyvät tuotteet verottivat lompakkoa 109 euron verran. Naurettavan pieni summa! Olin vielä jättänyt huomiotta, että kengistä sai ekstra 30% alennuksen kassalla. Nike Free 4.0 sekä Free 3.0 Flyknit-kengille tuli hintaa vajaa 25 euroa per pari. Juoksutakki maksoi 30 euroa, shortsit 12 euroa, toppi 8 euroa ja t-paita 10euroa. Siellä olisi ollut vaikka mitä muutakin. mutta tulevaa matkaa ajatellen jätin suosiolla hieman rahaa matkakassaankin. Onneksi tuonne pääsee vaikka joka viikko uudestaan. Voitte varmasti kuvitella, että tämä tyttö oli yhtä hymyä Niken ovista ulos astellessa.
Täällä on tulppaanikausi parhaimmillaan ja eilen ostettiin Riikan kanssa molemmat aivan upeat 50 punaisen tulpaanin kimput. Kukat ovat täällä ihanan edullisia ja 50 tulpaania maksaa yleensä 5 euroa torilta ostettuna. Jätin omasta kimpustani yli puolet tulpaaneista sisälle perheen asuntoon, eli kimppu oli kokonaisuudessaan aivan valtava. Tuon alemmassa kuvassa olevan vaaleanpunaisen ruukkukukan ostin viime viikolla kukkakaupasta ja se taisi maksaa vähän vajaa kaksi euroa. Kauniit leikokukat piristävät kotia niin paljon ja on harmi, että Suomessa ne maksavat niin paljon enemmän.
Nyt kun opinnäytetyö on valmis ja julkaistu, on minulla ollut paljon enemmän aikaa tehdä kaikkea turhanpäiväistä. Blogin ahkeramman päivittämisen lisäksi olen alkanut jälleen kuluttamaan Netflixiä oikein urakalla ja tällä hetkellä lempi sarjani on Jenkkien Netflixistä löytyvä Young & Hungry. Täydellistä tyttöhömppää, joten suosittelen!

Sellaisia tavanomaisia kuulumisia tälle viikon viimeiselle päivälle. Vielä kerran ihanaa ystävänpäivää ja energiaa huomenna häämöttävään maanantaihin!

Ps. Yves Rocherilta* saa muuten vielä keskiyöhön asti valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi. Tässä  ja tässä vanhemmassa postauksessa on muutamia omia lemppareita Yvesin valikoimasta, joiden puolesta liputan edelleenkin.

2 kommenttia:

  1. Joo, vähän kyllä liikaa hypetetään aina ystävänpäivää. Mää lähetin kortit joillekki ja äidille ostin pienen lahjan, kun tiesin että häneltäkin saan lahjan. Mulla on mennyt tää päivä yksin kotona neuloen, ekaa kertaa sitten koulun yritän villasukkia tehdä ja kolme kertaa saanu jo purkaa. Meinaa kädet olla kipeät. :)

    -M-

    VastaaPoista
  2. Moikka :)

    Oon pitkään seuraillut sun blogiasi ja instaasi koska itse kulkenut samaa muutosta ja takana myös 25 kilon painonpudotus. Hienoa työtä olet tehnyt ja sinusta saanut paljon motivaatioita. Tässä kuitenkin sellainen kysymys että miten olet hoitanut ihoasi? Jossain välissä myös kerroit että vatsassasi nahka jäänyt roikkumaan? Itselläni iho myös roikkuu kauttaaltaan ja tarvitsisin kipeästi vinkkejä tai neuvoja miten se palautuisi. Auttaako tähän muu kuin aika? Sulla ainakin iho näyttää niin hyvältä!!! Miten olet sitä hoitanut? Ihanaa kevättä sinulle! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela