Viikon 45 topit ja flopit

perjantai 6. marraskuuta 2015


TOPIT

Viimeisen viikon  sisään olen edistänyt opparia kiitettävästi. Hyvä mä! Vielä on paljon tehtävää, mutta edistyy, edistyy...

Milkan LU-keksisuklaa, mmmm.

Alkuviikosta oli aivan mielettömän upea syyssää. Lämmin, upeat värit luonnossa ja aurinko paistoin.

Huomenna menemme Iinan kanssa ilmaiseen Burlesque&Dancehall -workshopiin. Todella kiva päästä testaamaan burleskia ja muualla kuin baarissa korkkareilla tanssimista ;-) Saa nähdä mitä tuostakin tulee. Olen tanssia harrastanut yläasteella, mutta rehellisesti voin sanoa ettei mulla ole pätkääkään rytmitajua!

Keskiviikkona minusta tuli pienen, 2500g ja 44cm, tyttövauvan täti!

Sain eilen klikattua itselleni kotiin asti mustan Balmain x H&m -malliston t-paidan.

FLOPIT

Opparin tekeminen on tylsää ja käyttäisin mieluummin aikaa ihan kaikkeen muuhun. Tosin olen ollut aika hyvä keksimään aina välissä "jotain todella tärkeää" puuhattavaa, joka on pakko tehdä sillä sekunilla ja sitten vasta voi jatkaa opparia, heh!

Viimeiset päivät ovat olleet sateisia ja harmaita. Tämä yhditettynä pimeisiin iltoihin laskee todella mielialaa. Onneksi sentään lämpötila on ollut reilusti yli kymmenessä asteessa.

Vauvan syntyminen ei ole helpottanut koti-ikävää vaan päinvastoin. Harmittaa, kun en voinut olla kotona osallistumassa tähän iloiseen perhetapahtumaan.

Sain tosiaan klikattua Balmain t- paidan itselleni, mutta tajusin muutama tunti tilauksesta tilanneeni sen hätäpäissäni puhelimella MIESTEN PUOLELTA :-----------D Olin kymmeneltä salilla lopettelemassa treeniä, joten sivulle läpi päästessä vain searchiin "Balmain" ja äkkiä t-paita ostoskoriin ja kassalle. Noh, paita voi siitä huolimatta olla hyvä, koska otin sen koossa xs. Jos ei niin myyntiin hyvällä hinnalla!

Olen viime aikoina herkutellut ihan kamalasti ja osa ovat olleet kunnon övereitä, joka vähän harmittaa. Toisaalta hyvä, kun pystyn rennompaan syömiseen, mutta toisella sekunilla oma kroppa suoraan sanottuna yököttää ja joka toisena tulee olo, että olen ihan ok ja voin syödä näitä herkkuja. Mistä löytäisi sen tyytyväisyyden?

5 kommenttia:

  1. kuinka paljon oot laihtunu esim. tästä kuvasta? http://www.inhimillinenturhamaisuus.com/2012/10/naranja.html
    Ihan tajuton muutos, sain kunnon inspiksen lähtee juoksulenkille ku luin sun blogia! oot mahtava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En ole satavarma paljon painoin tuolloin, mutta varmaan 20kg laihempi olen nyt :) Kiva kuulla, jos inspiroin! xx

      Poista
  2. Tätinä oleminen on maailman parasta! En ihmettele, että koti-ikävä iski pahemmin. Toivottavasti pääset pian tutustumaan pienokaiseen ja moikkaamaan muita!

    VastaaPoista
  3. I like your blog .Totally interesting also extraordinary blog interesting picture gallery. Give more pictures. Thanks for this blog article.



    Body Buildo
    Hot Shaper
    Aire Bra

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela