Viikon topit ja flopit

perjantai 9. lokakuuta 2015


TOPIT:

1. Saan tänään vieraita Suomesta. Isä ja äitipuoli menevät Espanjaan Amsterdamin kautta, joten vietän heidän kanssaan yhden yön Amsterdamissa Golden tulip Amsterdam West-hotellissa. Se lisäksi, että on kiva nähdä perhettä en malta odottaa huomista hotelliaamiaista ;-)

2. Päivä päivältä opin enemmän hollantia ja pystyn jo osittain puhumaan kieltä lasten kanssa. En tietenkään kieliopillisesti oikein, mutta kuitenkin! Lisäksi on kiva kun perus tervehdykset sun muut tulee jo ihan luonnostaan hollanniksi. Ik ben gelukkig met dat! (tai jotain sinnepäin!)

3. Maistoin tällä viikolla Ben&Jerry's Dough-ble Impact core-makua ja se oli tosi hyvää. Suklaa ja Cookie dough-jäätelöä sekä suklaakastiketta, nam! Kauppoihin on tullut myös Pumpkin Cheesecake-maku, joka menee seuraavaksi testiin. T: Mikaela +10kg jouluun mennessä :-D

4. Olen ihan hurahtanut täytettyihin leipiin ja viime päivinä olen syönyt sellasia lounaaksi. Vaikka vatsa turpoilee helposti täysjyväleivästäkin, olen kuitenkin yrittänyt totutella kroppaani siihen. Söin myös tällä viikolla leivän, jonka päällä oli hilloa ja niitä hemmetin suklaaströsseleitä. Ja ihan omasta pakkomielteestä saada sellainen leipä. Kait tässä ollaan hollannistumassa, koska leipä (ja oudot yhdistelmät) on alkanut uppoamaan!

5. Treenit ovat maistuneet todella hyvin tällä viikolla.

FLOPIT:

1. Sää on ollut tällä viikolla sateinen ja synkkä. Onneksi tänään paistaa jälleen aurinko ja viikonlopun pitäisi olla kaunis.

2. Tällä viikolla olen tuntenut itseni todella huonoksi omassa kropassani. Jostain syystä olen kerännyt nestettä todella paljon ja muutenkin olen ollut todella tyytymätön. Harmittaa, koska se on vaikuttanut pikkuisen koko viikon mielialaan.

3. Olen vuosien saatossa oppinut, että ihmisiä ja ihmissuhteita tulee ja menee. Tästä syystä olen ikävä kyllä alkanut olemaan erityisesti alussa hyvin kyyninen kaikkia ihmissuhde-juttuja kohtaan. En aseta mitään oletuksia, enkä oikeasti ala pitämään ihmisistä kovin helposti. Nyt kuitenkin annoin tunteillekin pikkuisen tilaa, koska kaikki vaikutti todella hyvältä. Noh, opittiin taas ettei kannata.

4. Tällä viikolla on ollut tarkoitus edistää opinnäytetyötäni, mutta en ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Miksi pitää olla niin saamaton?!?

5. Tänään aamulla heräsin ihmeelliseen nuhaan ja pieneen äänen käheyteen. Toivottavasti menee ohi viikonlopun aikana kun pysyttelen poissa salilta, enkä tule taas kipeäksi.

5 kommenttia:

 1. Ooh, toi pumpkin cheesecake kuulostaa hyvältä! Saakohan sitä suomesta? :) Ja tuo ihmissuhde homma kuulostaa niin tutulta, tosin mulla lähinnä miesten kanssa. Aina kun uskaltaa alkaa luottamaan, että vois jotain tulla niin yhtäkkiä koko homma loppuukin jostain syystä. No mutta ehkä tää tästä, joulu tulossa ja muutenki kaikkea kivaa. :)

  -M-

  VastaaPoista
 2. Moi mikaela! Ihanaa kun olet alkanut taas aktiivisemmin postailemaan! :) tykkään blogistasi, koska se aito ja sisältää sopivasti treeni- ja ruokajuttuja. Myös kaikki asu- ja kauneuspostaukset on ihan huippuja! Älä masennu miehiin, niitä tulee ja menee :D Hyvää syksyn jatkoa ja olet upea nainen, muista se!

  T: Aktiivinen lukija, joka jaksaa harvoin kommentoida! :)

  VastaaPoista
 3. Mikä Luiskan laukku sulla on tossa bannerissa? Ei kai Neverfull? Näyttää niin erilaiselta kuin kyseinen malli normaalisti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela