Jotain kaunista vaatteiden alle puettavaksi

perjantai 16. lokakuuta 2015


Pieni rinnanympärys yhdistettynä isohkoon kuppikokoon eikä mitään saumaa löytää istuvia rintaliivejä ketjuliikkeistä. Kuulostaako tutulta ongelmalta? Monet liikkeet pursuavat kauniita ja edullisia alusvaatteita. Harmikseni en kuitenkaan löydä istuvia liivejä esimerkiksi H&M:stä tai Lindexistä, joten ainoa vaihtoehto on ollut kääntyä alusvaatteiden erikoisliikkeisiin. Ja alkaa pulittamaan hepeneistä useita kymppejä enemmän. Thank God luottiliikeessäni Changessa on aina hyvät alennusmyynnit!

Lauantaina kävin Amsterdamissa Hunkemöllerin liikkeessä, joka on Hollantilainen alusvaatteiden erikoisliike. Ihanat musta-pinkki-valkoiset paperikassit yhdistettynä kauniisiin Victoria's Secret-henkisiin myymälöihin voisi vihjata kalliisiin hintoihin. Yllätyksekseni alusvaatteiden hinnat olivat todella edullisia. Ja tarjolla oli pientä, 65-70cm ympärystä yhdistettynä isoihin kuppikokoihin, jes! Taisin juuri löytää uuden luottoliikkeeni koskien alusvaatteita ;-)


Rintaliivien hinnat pöyrivät 20-30 euron kieppeillä ja alushousut reilussa viidessä eurossa. Lisäksi myymälässä oli todella hyviä tarjouksia. Esimerkiksi ostamani kolmet alushousut kustansivat yhteensä 13,90 euroa. Nyt menossa oli vielä kampanja, jossa sai toiset rintaliivit puoleen hintaan tai kolmet ostaessa edullisimmat ilmaiseksi. Alusvaatekokoelmaa tulikin päivitettyä mustilla multi way-liiveillä sekä kauniilla pitsisillä yksilöillä. En myöskään voinut vastustaa kauniita alushousuja. Ihania alusvaatteita arkea piristämään ei voi olla koskaan liikaa!

Alusvaatteet pakattiin kassalla kauniisti silkkipaperiin ja päälle vielä suihkautettiin hajuvettä. Tuollaiset pienet yksityiskohdat tekevät aina shoppailusta miellyttävämpää! Myös palvelu pelasi todella hyvin ja asiakaspalvelu oli ainakin käymässäni myymälässä todella hyvää. Kauniita alusvaatteita ja hyvää palvelua edulliseen hintaan. Mitä muuta voisi toivoa :-)

Kannattaa ehdottomasti vierailla Hunkemöllerillä, jos reissatessa tulee myymälä vastaan!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Olen itsekin paininut saman ongelman kanssa ja tuntuu, että Suomen alusvaatetarjonta on niin vaatimaton. Tuo yhdistelmä pieni ympärys ja iso kuppi on mahdoton ja itsekin ostan nykyään rintsikoita vain Calvin Kleiniltä ja Changesta. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä ostan kans samasta kaupasta suurimman osan rintsikoista ja bikineistä...aika surkeasti löytyy muuten 60/65-ympärysmittaa, paitsi jollain A-kupilla, ei ihan mahdu.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela