AMF 2015

maanantai 19. lokakuuta 2015Heipparallaa! Huh, viikonlopusta selvitty hengissä. Lauantaina olimme Sonjan ja hänen poikaystävänsä kanssa Amsterdam Music Festivalilla, joka järjestettiin Amsterdam arenAlla. Paikalla oli tuhansia bilettäjiä ja lauantaina esiintyi omista lemppareista muun muassa Robin Schulz, David Guetta sekä Tiësto. Ihan kamalasti en kyseisen genren musiikkia kuuntele radio editejä lukuunottamatta, mutta tälläisessä tilanteessa sellainen ei-överi-jytkytys menee :-D

Suunnattiin paikalle puoli yhdeksän aikoihin, juuri sopivasti ennen Robin Schulzin esiintymistä. Tuolla on muuten todella outo systeemi juomia ostettaessa. Aluksi pitää ostaa erillinen kortti, jolle ladataan esimerkiksi 30euroa. Kortilla maksetaan juomat, joiden hinnat on tietenkin tyyliä 2,70e, 4,25e, 7,30e ja niin edelleen. Eli käytännössä kukaan ei pysty käyttämään korttiaan sentilleen eikä kahdella eri kortilla voi maksaa samaan laskuun. Itsellekin jäi muutama euro omalle kortilleni, koska olisin saanut enää vain shotin eikä ihan aamu neljältä tehnyt sitä enää mieli...

Anyways, kiva ilta takana vaikkakin paikalla oli ihan jäätävän kylmä. Porukka oli puolen yön aikaan toppatakit päällä ja itsekin kietouduin villahuiviini. Laski harmittavasti fiilistä, koska olen kylmälle todella herkkä. Jos palelen, mikään ei ole enää hauskaa. Onneksi selvisin illasta vilustumatta! *Koputtaa puuta*. Pitää vielä mainita, että vaikken ole mikään ihan hirmuinen kukkahattutäti niin tuntui todella oudolta, kun vieressä vedetään pokkana kokaiinia puhelimen päältä ja bilehuumeita mainostetaan muun muassa vessan ovessa. Maassa maan tavalla, mutta kuitenkin. Pilven polton vielä voin ymmärtää, mutta muut on ihan nou nou.

Top Calvin Klein/Shirt Vero Moda/Shorts, bag & socks H&m/Shoes Converse

Päällä oli yllättäen mustaa! Tykkäsin asustani paljon, vaikka aluksi epäröin olenko liian alaston tuo pelkkä Calvin Kleinin toppi päällä. Mielestäni kuitenkin vyötäisille kiedottu paita vähän kompensoi paidattomuutta.

Alla vielä YouTubesta video Tiëston vedosta AMF:lla.

Tulin hetki sitten salilta, joten nyt suihkun kautta iltapalaa masuun ja nukkumaan. Lapsilla on syysloma, joten tänään vietimme koko päivän Utrechtissa rautatiemuseossa ja huomenna olen  myös lasten kanssa aamusta kuuteen saakka. Loppuviikko onkin sitten vapaata ja lähdetään huomenna puolilta öin Sonjan kanssa köröttelemään bussilla Berliiniin. Eli huominen menee lasten kanssa, illalla käyn nopsaa salilla ja sitten reissuun. Blogissa on oletettavasti hiljaista tämä viikko, mutta Instagramia (@mikaelakosk) päivittelen ainakin :-) Hyvää yötä!

3 kommenttia:

  1. Tykästyin kovasti tohon asuun, noi ck liivit on ihanat <3

    VastaaPoista
  2. Ei vitsit mikä sattuma, mulla oli pari läheistä kaveria tuolla myöskin viikonlopun :D meininki näyttää mahtavalta ja sun asu myös!
    Hanna xx

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela