031015

lauantai 3. lokakuuta 2015


Moikkamoi! Kotiuduin vasta pari tuntia sitten Amsterdamista, jossa vietin koko päivän shoppaillen. Lähdin jo aamu kymmenen junalla kohti Amsterdamia ja omalla kotiasemalla olin kahdeksan pintaan. Kevyt kymmenen tunnin päivä ;-) Kirjoittelen lisää tästä päivästä huomenna tai alkuviikosta.

Vietin päivän Iinan kanssa ja hän tekee työkseen graafista suunnittelua. Plus on todella taivata kameran kanssa! Olikin todella kiva saada hyödynnettyä neidin taitoja pikaisissa asukuvissa. Harmi vain, että malli ja kamera eivät olleet parhaimmillaan tänään. Minulla oli mukana vain Nikonin minipokkari, joka ei ole mikään optimaalisin valinta asukuvauksiin. Ensi kerralla Iinaa treffatessa pitääkin varautua paremmin, kun on kerrankin joku taitava asukuvaaja (Ei millään pahalla Cristiina ja Julius! ;-) )

Cardigan H&m
Turtle neck-shirt New Look
Pants Vila
Shoes Van Haren
Bag Louis Vuitton

Nyt painun pesulla ja sen jälkeen suuntaan sänkyyn tietokone kainalossa. Ihanaa illanjatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. :Dddd siis mun ottamat kuvat on niin taiteellisia.....

    VastaaPoista
  2. Saisit postata useammin :) Ihan tavallisia juttuja. Sun blogi on harvoja, joissa enää on postauksia ihan tavallisesta arjesta ja elämästä. Itse en samaistu blogi-gaaloihin tai kiinnostu Nelly-kollaaseista päivä toisensa jälkeen, joten sellaiset blogit ovat jäänee pois lukulistalta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela