Louis Vuitton unboxing

keskiviikko 23. syyskuuta 2015


Lauantaina kävin Amsterdamissa shoppailemassa, jonka yhteydessä treffasin pikaisesti Sonjan kahvien merkeissä ja myöhemmäksi olin vielä sopinut deitit. Seuralainen oli valinnut paikaksi The Lobbyn, joka osoittautui todella kivaksi paikaksi. Pitää ehdottomasti testata paikan ruokapuolikin joku kerta!

Mielessäni on kummitellut Louis Vuittonin monogram-huivin uutuussävy, vihreä Kaki. Lauantain missio olikin käydä kurkistamassa miltä huivi näyttää luonnossa. Tänne en asiaa sen enempää avaa, mutta olin elokuun alkupuolella vannonut Cristiinalle, että jos eräs omalla tavallaan harmillinen asia toteutuu saan ostaa tuon huivin. Kuten ehkä arvaattekin, asia kävi toteen ja minusta tuli onnellinen uuden huivin omistaja ;-)


Huivin sävy sopi ihooni todella hyvin ja tulee näyttämään upealta mustien takkien kanssa tai keväämmällä yhdistettynä esimerkiksi pastellisävyihin. Vihreänsävy tässä huivissa on enemmän kylmä kuin lämmin. Myin viime vuoden keväänä pois ensimmäisen huivini, sinisen Monogram denimin, koska sävy ei sittenkään ollut juttuni. Kesällä kokoelmaani muutti jälleen huivi, kun ostin liilan Amarante-sävyisen Monogram shine shawlin. Kyseinen huivi onkin ollut ahkerassa käytössä, joten mukava saada vähän vaihtelua tämän vihreän ansiosta :-)

Louis Vuitton Monogram Shawl, colour Kaki

Olen kirjoittanut muutama vuosi takaperin Louis Vuitton huivien laadusta ja postauksen voitte lukea täältä. Harmittava faktahan on, että nämä huivit, kuten tekstiilit ylipäätänsä, ovat käyttötavaraa ja nukalta sekä langanvedoilta ei voi välttyä. Itse säilytän huivejani laukkujen dustbageissa ja käytäessä varon huivia esimerkiksi kynsien piikeiltä ja hiusharjoilta. Eli ei esimerkiksi kannata laittaa huivia samaan laukkuun hiusharjan kanssa. Voi tulla itku siinä vaiheessa, kun harjakset ovat tunkeutuneet huivin läpi! Louis Vuittonin huivien pesulaput tulee myös irroittaa ennen käyttöönottoa. Sen lisäksi, että ne näyttävät rumilta, voivat ne aiheuttaa reikiä huiviin johonkin tarttuessaan.

Mitä mieltä siellä puolen ruutua ollaan tästä vihreästä uutuussävystä? Tai LV:n huiveista ylipäätänsä? Ihan wt-juttu jo vai näytetäänkö peukkua?

16 kommenttia:

 1. No on kyllä ihana <3

  Mites meni deitit ;) ja mitä tarkotat tolla wt-juttu sanalla, sori en oo ihan perillä kaikista tollasista ilmasuista haha :) white trash...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu white trashia tarkoitin! :-D Ja hyvin meni, en voisi olla onnellisempi siitä :-)

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin kaunis väri, sovitin kanssa huivia, mutta musta ei käynyt mulle vaikka yleensä tuollaiset murretut värit mielestäni minulle käyvät. Ehkä käyn ostamassa vaikkei kävisikään :) Tummalla tämä väri on kyllä upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten toiset sävyt sopivat toisille ja toisille taas ei. Keräilyharrastushan LV osittain on, joten ei se ole ihan justiinsa sopiiko sävy vai ei ;-)

   Poista
 3. Ihana sävy tuo Kaki! Itsekin olen sitä katsellut, jospa sen joskus raaskisi ostaa muiden joukkoon! :) Ootkin nyt paljon kotiutellut vuittonia, miten ihmeessä oot pystynyt? Itsellä menee aika kauan säästää yhteen huiviinkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha-asiani eivät luonnollisestikaan kuulu blogiini, mutta olen ostanut paljon käytettynä ja vintagena. Lisäksi yksinelävänä pystyy tinkimään tietyistä asioista ja panostamaan toisiin :-)

   Poista
 4. Vau, mikä väri! En tiennytkään, että sitä edes valmistetaan ton sävysenä. Sopii sulle hyvin! :>

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy taisi tulla heinäkuussa myyntiin :) Nyt on tullut ihan kamalasti uusia ihania sävyjä shawleihin!

   Poista
 5. Tosi ihana väri! :) ymmärrän ettei henkilökohtaisia asioita sen enempää tuo blogiin. Mutta silti täytyy myöntää että ärsyttää kun vilauttaa jotain asiaa mutta ei sitten kerrokaan enempää :D en siis halua sanoa mitenkään loukkaavasti, ehkä itse olen sit vaan liian utelias :)
  -Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh tiedän ja en tykkää siitä itsekään. Kyseessä on ihan super hölmö asia ja osittain vitsi, joten ei mitään sen kummempaa :)

   Poista
 6. Ihanahan tuo on!! <3 Itse en vaan koskaan raaskisi laittaa noin isoja summia kyseiseen huiviin juurikin tuon laadun takia. Mielummin sijoittaa kestävämpään tavaraan ja ostaa kuluvammat halvempina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ja itsekin ostan esimerkiksi vaatteet ketjuliikkeistä. Itselle LV on osittain "harrastus", joten siksi ehkä raaskin toisinaan sijoittamaan suuremman summan johonkin tälläiseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela