Kirppismuistutus!

tiistai 4. elokuuta 2015Huomenta! Mulla on tämä viikko ihan yhtä hullunmyllyä pakkausten, muuton, opparin, töiden jne takia, joten blogi viettää hiljaiseloa. Tulin kuitenkin vielä muistuttamaan, että mulla ja Tarulla alkaa tänään Hyvinkäällä Willan kirppiksellä pöytä ja pidetään se 10.8. saakka. Pöydän numero M57. Mun vaatteet kokoa XS-S, Tarun about M-L, eli jokaiselle varmasti jotain :-) Kengät molemmilla 39-40.

4 kommenttia:

 1. Et voinut vaan mainita, että vaatteet kokoa xs-L, vaan piti erikseen mainita että sinun ovat xs-s ja kaveris vaatteet suurempaa kokoa..... :D Anyways, oot ihana ja näytät upeelta nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en todellakaan tarkoittanut mitenkään pahalla, kun muinitsin asiasta noin :D Edes ajatellut koko asiaa paitsi siltä kannalta, että tällä kertaa siellä on Tarun puolelta myös tuota M/L kokoakin tai jos joku on eri tyylinen kuin minä, niin käy ehkä kurkkaamassa mitä on tarjolla.

   Poista
 2. Jännää miten ihmiset niin eri tavalla ajattelee. Ei mulle ainakaan tullut mieleen, että jos vaatteita myydessä ilmoittaa kokoa, niin siinäkin nähdään jotain pahaa. Välttyypä sitten esim. turhilta reissuilta, jos etukäteen tietää mitä kokoa on ja mitä ei ole myynnissä.

  VastaaPoista
 3. mikä on willan kirppis? siis onks se siinä säästökarien yhteydessä? sehän on ihan järkyttävä haiseva loukko ja yleensä täynnä tyhjiä pöytiä :D mikset vie vaikka tingi&tongiin joka on siisti kirppis ja varmasti miljoona kertaa paremmat myynnit? just viimeks käytiin pitkästä aikaa kaverin kaa säästökareilla ja siinä kirppiksellä ja mietittiin että ketkä sieltä muka vuokraa niitä pöytiä....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela