It's time for Q&A!

maanantai 10. elokuuta 2015


Moikkamoi! Huh mikä viikko takana. En voisi olla enempää onnellinen, että tänään on maanantai ja uuden viikon alku. Tänään asuntoni avaimet vaihtavat omistajaa ja itse suuntaan tosiaan sinne Mäntsälään asustelemaan loppukuuksi. Pakko myöntää, etten ihan hirmu innoissani ole niin sanotusti virallisesti muuttamassa takaisin äidin helmoihin (sori äiti!), mutta onneks oikeastaan on vain tämä viikko siellä asustelua sekä lähtöä edeltävä viikonloppu. Katkaisee mukavasti Espanjan reissu tätä kuuta :-)

Ajattelin, että voisin taas tehdä videota, jossa vastaan teidän laittamiin kysymyksiin videolla. Oon nyt selvästi innostunut niistä :-D Joten nyt on taas mahis laitella kyssäreitä ihan mistä tahansa, esim Au pair-jutuista, treenistä, ruokavalioista, mieltä painavia kysymyksiä liittyen treenaamiseen tms, opiskelusta, sosiaalisista suhteista. You name it! Voisin videot kuvata viikonloppuna, joten sinne saakka voi laittaa kysymyksiä :-)

Mulla on tämän viikon aikataulu vähän auki, koska en ole vielä saanut aikataulua opparitreffeille tänään lomalta palanneilta opettajilta. Huomenna kuitenkin on vihdoin odotettu tapaaminen naistentautien poliklinikalla ja perjantaina vimonen työvuoro Vilassa. Katsotaan kerkeänkö ennen noita vastausvideoita postaamaan mitään. Espanjasta voisin jotain pientä kuulumista sitten ainakin kirjoitella :-)

12 kommenttia:

 1. Mitä sun työhön kuuluu siellä Au pair-perheessä kun lapset jo kouluiässä....vietkö heidät ja haet koulusta ja päivisin teet kotitöitä vai onko päivisin sun omaa aikaa?

  VastaaPoista
 2. Onko sulla minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia? Nyt kun valmistut tradenomiksi. Aiotko jatkaa opintoja, suuntaatko personal traineriksi vai mitä? :-)

  Seurusteletko? Haluatko joskus naimisiin tai saada lapsia?

  Miksi et "viihdy" Suomessa? Meinaan siis sitä kun olet puhunut useasti että haluaisit asua ulkomailla :)

  Koetko olevasi onnellinen?

  Mitkä ovat kolme parasta ja kolme huonointa asiaa elämässäsi?

  Jos sinun pitäisi syödä loppu elämäsi vain yhtä ja samaa ruokaa, mikä se olisi?

  Miten olet muuttunut viidessä vuodessa? Millaista toivoisit elämäsi olevan viiden vuoden kuluttua? Entäpä realistisesti ajateltuna, millaista luulet sen olevan viiden vuoden kuluttua?

  VastaaPoista
 3. Aijotko jatkaa blogin kirjoittamista ulkomailla?
  Mitä lisäravinteita ja vitamiineja käytät? Mitkä sopisivat aloittelijalle?
  Mitä haluaisit tehdä työksesi kun valmistut? Haluaisitko opiskella lisää?
  Mikä on parasta Suomessa?
  Millainen on ihannekumppani?
  Seuraatko jotain sarjoja,mitä?
  Missä näet itsesi 5 ja 10 vuoden päästä?
  Voisitko tehdä postauksen tatuoinneistasi, mitä ne merkitsevät sinulle?
  Anteeksi jos on paljon kirjoitusvirheitä, läppärini vetelee viimeisiä :D

  VastaaPoista
 4. kun mietit nykyhetkeä tai menneisyyttä, niin tuntuuko sinusta, että sinulla olisi jossain vaiheessa mennyt tuo treenaaminen/tiukka ruokavalion noudattaminen "yli"?
  aijotko noudattaa Hollannissa ollessasi samaa liikuntamäärää/ruokavaliota kuin nyt Suomessa? mietin vain, että aijotko valmistaa aina omat ruokasi, jos esim. lapset muu hostperheesi siellä söisi sellaista ruokaa mikä ei olisi mielestäsi ruokavaliosi puitteissa? :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti tsemppiä au pair -hommiin!

  VastaaPoista
 6. Mikä sai sut silloin pari vuotta sitten aloittamaan laihdutus urakan? Mikä motivoi sua jatkamaan loppuun asti?

  Miltä myyjältä tilasit ebaystä noi sun pidennykset? Mua kiinnostais myös tilata sieltä, mutta en uskalla tilata kun en tiedä luotettavaa myyjää niiin siksi haluaisin tietää keneltä tilasit niin voisin tilata itse samalta :)

  VastaaPoista
 7. Mitä syöt yleensä päivän aikana?
  Lempi lisäravinteesi?
  Miten treenaat tällä hetkellä? miten alottelijan kannattaisi treenata?
  Haluatko osallistua fitnesskisoihin?
  Lempi treenisi salilla?
  Haluaisitko ottaa silikonit?
  Mitä blogeja seuraat?
  Paljon painat ja paljon oot pitkä?
  Mitä vaatekokoa käytät?
  Käytätkö superfoodeja?
  Keitä seuraat instagramissa ja millasista instoista tykkäät?
  Onko sulla snapchat?

  VastaaPoista
 8. Hei, kiva että teet tälläisen postauksen :)

  minulla olisi treenaamiseen/painonpudotukseen liittyen muutama kysymys:

  - onko painonpudotus mahdollista, vaikkei dieetti olisi vhh? Hieman huvittavat kysymys, mutta nykyään tuntuu että aina ruokavaliot muodostuu niin, että aamusta sallitaan esim. 40g kaurahiutaleita ja treenin jälkeen on suotavaa sisällyttää pastaa tms ruokailuun.
  Itsekin tein näin pitkään, mutta tuntui ettei näin vhh ruokavalio toimi minulle, nyt makrojakauma on ennemminkin 50% hh, mutta lasken että päivittäiset kalorit pysyvät silti minulle sopivissa rajoissa.
  Mikä on sinun mielipiteesi, onko painonpudotus mahdollista vaikka hiilareja ei olisi karsittu niin rajusti pois?
  Blogissasi on ollut myös ruokavalio pohja esillä, jota voisi noudattaa jos haluaa pudottaa painoa, suositteletko tätä ravintosuunnitelmaa edelleen?
  Olisi mielenkiintoista jos tekisit postauksen esimerkki ruokavaliosta ja treeniohjelmasta, mitä suosittelisit, jos tavoitteena on laihtua esim 5-10kg :)

  - Kun alotit painonpudottamisen, miten koit ruokien punnitsemisen ja kalorien laskemisen?
  - Kun lähdet aupairiksi, miten olet ajatellut noudattaa omaa ruokavaliotasi/treeniohjelmaa? Kysyn siksi, koska itse ollessani aupairina ruokailu yms. tottumukset muuttuivat täysin perheen tottumuksien mukaan.

  VastaaPoista
 9. Meinaatko vielä opiskella jotain Suomeen tulon jälkeen? Minkälaisia töitä toivot saavasi vuoden päästä vai meinaatko vielä karata ulkomaille? :D

  VastaaPoista
 10. Käytätkö nykyään paljon rahaa vaate/kenkä yms ostoksiin kuukaudessa?

  VastaaPoista
 11. Selviskö lääkärikäynnillä jotain?

  VastaaPoista
 12. taidat olla sairas taas

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela