Tallinnan shoppailuja

torstai 4. kesäkuuta 2015

Moikka! Lupasin tulla vilauttamaan teille Tallinnan shoppailuja, joten tässä tulee. Mitään kovin kummoista en ostanut vaan keskityin lähinnä perusjuttuihin, joita vaatekaappiini kaipasin :-)

 Kiilakorot 39,99e & vaalea paita 24,99€ H&m
Musta crop-toppi 9,95€ ja farkut 39,95€ Zara
Farkkushortsit 24,95€ ja hame 19,95€ Stradivarius

Vaaleat revityt farkut, kiilakorot hillityillä koroilla ja sekä vaaleat takapuolen peittävät farkkushortsit olivat ostoslistalla ja ne löytyivätkin. Unohdin kokonaan, että ostin myös mustan tekonahkatakin sekä yhdet vaaleat pellavasekoitehousut Stockmannilta Vero Modan osastolta. Eli ne jäi kuvaamatta, mutta housut vilahtivat viime postauksen vikassa kuvassa ja tekonahkarotsi on aivan perus, eli ei siinä ole mitään nähtävää ;-)

Pienet kosmetiikkaostoksetkin tuli tehtyä Virukeskuksen Kaubamajasta sekä Nordefoorumin Rimistä. Macin meikit ovat about samoissa hinnoissa Suomen kanssa, mutta muutaman euron säästö tuli tehtyä. Mainoksen uhrina oli pakko ostaa tuo uusi Venus snap-höylä :-D Batisten kuivashampoota hamstraan aina ulkomailta edullisempaan hintaan ja tällä kertaa lähti mukaan blondeille tarkoitettu. Oli ihan pakko kerrankin kun voi ostaa juttuja blodeille haha.

Mac pro longwear concealer, studio fix powder & kulmakynä ~68€ Kaubamaja
Venus sheiveri 10€ & Batiste Dry shampoo ~5€ Rimi

Nyt kerään kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntaan Mäntsälään. Mulle tuli tänään plakkariin 25 ikävuotta, joten menen syömään kakkua äipän luokse ja huomenna käydään lounaalla Cristiinan kanssa. Lauantai ja sunnuntai menee töissä, joten mitään kummosta juhlintaa ei ole tiedossa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän nämä omat synttärit enää kiinnostaa. Ehkä sitten seuraavilla pyöreillä jaksaa panostaa vähän enemmän :-)

7 kommenttia:

  1. Toi batisten kuivashampoo on ihan paras tuote! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Minkä kokoisia housuja käytät? :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut synttärien johdosta!

    VastaaPoista
  4. Mikä tuo Venus sheiveri on? Tai miten se eroaa normisheiveristä? :D Pienen ulkomuodon lisäksi siis.. yritin netistä löytää tietoa, mutta ei oikein löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei eroa mitenkään muuten. Kätevä esim matkalla. :)

      Poista
  5. Heippa! Voisitko tehdä postausta tuosta keepallista, itsellä kanssa mietinnässä ja olisi kiva nähdä kuinka massiivinen se on olalla ja miltä näyttää crossbodyna. Lisäksi kiinnostaisi tuon VC:n toimitusaika.

    VastaaPoista
  6. Onko toi Venus Snap kuinkahan kätevä? Kattelin sitä tossa ja mietin et ei hitsi, toihan vois olla hyvä. En sit vaan uskaltanu ostaa...

    http://northerndragon.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela