Big news!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Heippa! Isoja uutisia videolla ja syksynä tapahtuvasta muutoksesta ;-)

20 kommenttia:

 1. Mitä kautta löysit perheen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein profiilin au pair-world sivustolle, jossa perhe (monien muiden lisäksi) otti muhun yhteyttä :)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta! Oon itse lähdössä heinäkuussa kuukaudeksi aipairiksi Skotlantiin, joten aihe kiinnostaa. Mulla lähtö koittaa kohta joten oon myös innoissani mutta myös pelottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se menee ja nauti! Mielestäni Apparina oleminen on upea mahdollisuus tutustua uuteen maahan ja kulttuuriin :-)

   Poista
 3. Ihanaa kuulla sun suunnitelmista! :) onko sulla siis mitään pohjaa hollannin kielestä esim saksan kielen opiskelun kautta? Vai aiotko siellä sitten kielikurssien avulla sisäistää koko kielen?

  En jaksa oottaa postauksia sulta sieltä :)!! Niin kivaa seurata sitten sun elämää siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on menestyksekäs viiden vuoden saksan opiskelu pohjalla, eli valehtelematta osaan sanoa kuka olen ja tilata yhden, ehkä jopa kaksi jäätelöpalloa :-D Soppariin kuuluu kielikurssi, joten hollantia tulee sitten siellä opiskeltua sen kautta sekä tietenkin aion hyödyntää poikien apua vaikka leikkien kautta.

   Poista
 4. Jee tervetuloaa! :-) Kannattaa varautua jo hollantilaisiin ja siihen kuinka suoraan asiat oikeesti sanotaan :-D Täällä ei säästellä ;-) Utrecht muuten lausutaan 'yt-reht'!

  -NC

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hakusessa vielä noi oikeat ääntämiset, mutta eiköhän se tästä! Pitää varautua :-)

   Poista
  2. Hahhah, mulla oli ryhmätyö koulussa hollantilaisen vaihtarin kanssa ja ajauduttiin "pari" kertaa väittelemään ja otin aluksi aika itseeni suorista sanoista. Mutta kyseinen tyyppi oli myös hyvin vastuuntuntoinen, hauska ja hyvä keskustelija, joten kyllä tuohon pikka hiljaa tottu :) Itselle uppoo itselle semmonen kulttuuri, missä asiat esitetään niin kuin ne on. Mutta tsemppiä matkallesi, kuulostaa niin hyvältä! :)

   Poista
 5. Miks just Hollantiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut mitään tarkkaa maata johon haluan. Pitkään mietin brittejä, mutta siellä olen jo käynyt niin useasti niin pidin mielen avoinna ja hain perhettä mm. Hollannin ja brittien lisäksi saksasta, itävallasta ja espanjasta. Perhe edellä tein päätöksen ja siksi Hollanti :-) Säät paremmat kuin suomessa, ihmiset kuulemma ihania ja jokin tuossa pienessä maassa kiehtoo.

   Poista
 6. Voi että, kuulostaa ihan mahtavalta!! :) Mäki tulin hetki sitten takaisin Suomeen Briteistä au pair pestin päätyttyä ja pakko myöntää, että ois aika kova hinku päästä lähtee uudestaan johonkin, sen verran mahtava kokemus se oli :)
  Odotan jo innolla sun postauksia sieltä. Ja muista nauttia siitä ajasta ihan täysillä! <3
  Ps. Et oo au pair veteraani, mun yks auppari kaveri oli 27-vuotias ku tuli sinne :D

  VastaaPoista
 7. Ei vitsi! Itse olin vaihdossa utrechtissa. Sopivan pieni paikka mutta myös lähellä isoja kaupunkeja :) kulttuuri on ihana, ei eroa liikaa suomesta niin helppo sopeutua. Ja pyöräily <3 tulet niin viihtymään!

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa mahtavalta. Mikä puhelin Mikaela sulla muuten on? :)

  VastaaPoista
 9. Wau, oot rohkee! Mut mua kiinnostaa et mites sitte sun syömiset ja reenit, jatkuuko hollannissa samallalailla?

  VastaaPoista
 10. Hei, ajattelin kysyä sulta (vähän ohi videon aiheen) ruokavaliostas :) instassa sulla on näkyny ketoruokavaliota niin ootko siirtynyt kokonaan siihen vai vaan hetkellisesti? Miten oot saanu toimii sen treenien kanssa? :) itteä kiinnostais justiin atkins, koska mulla on aiemminkin toiminu se mutta silloin en harrastanut pahemmin liikuntaa sen ohessa. Nyt kuitenkin aloittelen salilla käyntiä ja mietityttää sen yhdistäminen mataliin hiilareihin. Olisin kiitollinen jos sulla olis antaa omakohtaista kokemusta tai vinkkiä! :)

  VastaaPoista
 11. Selviskö sulle syy siihen väsymykseen?

  VastaaPoista
 12. Lopetitko bloggaamisen?

  VastaaPoista
 13. Mihin oot hävinny :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela