Moi moi brownie, hello blondie!

perjantai 8. toukokuuta 2015


Eilen kampaajan penkissä koettiin pienoinen muutos, kun muutuin tummatukkaisesta blondiksi. Mulla oli aamuksi varattu aika Erican hoiviin Parturi-Kampaamo Lilaan ja kolmisen tuntia meni tätä tukkaa värjäillessä. Tykkään tästä vaaleammasta todella paljon, mutta kyllä hetki menee totutellessa. Yhdessä vaiheessa eilen tuli jo mietittyä, että mitä hemmettiä olen mennyt tekemään :-D

Lähdettiin vaalentamaan tukkaa viipaleraidoilla ja hapetteet oli 9% ja 12%. Rakastuin kokeilemaani Olaplex-hoitoon, joten molempiin laitettiin Olaplex mukaan. Lopuksi käytettiin vielä Luximan Cream blond-sävyä, jossa siinäkin oli Olaplex mukana. Itse en ymmärrä mitään noista hapetteista ja systeemeistä, paitsi sen että aika tujuilla tavaroilla mentiin.

Jätimme tyveen täysin oman värini, joten tyvikasvusta ei tarvitse ollenkaan huolehtia. Kerroin haluavani sellaisen tummanblondin tyven, mutta olen todella tyytyväinen Erican päätökseen jättää tyvi kokonaan käsittelemättä :-) Hiuksista jätettiin muutamia osioita vaalentamatta, joten siitä tummemmat raidat seassa.


 Siis yök tuota mun sairaslomatukkaa tuossa vasemmassa kuvassa :-D Mutta anyways, todella pörröinen ja tummempihan (ja rasvainen!!!) tuo oli verrattuna lopputulokseen. Oikean puolimmainen kuva on otettu käsittelyn jälkeen. Latvoista napsaistu pois ihan vain pari milliä ja hiukset föönattu, ei suoristettu. Ihan tajutonta, kuinka hyväkuntoiselta hius näyttää ja tuntuu tuollaisen käsittelyn jälkeen!


 Tilasimme ennen värjäystä mulle myös uuden Blongin Swifthairin sävyssä #24/27. Hieman vaaleampi tuo jatko on verrattuna omaan hiukseen, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Ajattelin, että käyn jo ennen juhannusta seuraavan kerran kampaajalla ja silloin voi nuo loputkin tummat vaalennella pois :-) Mieluummin pidän tukkani päässä, kuin vedän itseni kerralla superblondiksi. Oli Olaplex tai ei!

Huomaa, ettei ihan kunnossa vielä ole kun tuo kampaamoreissukin otti jo voimille. Vedin yhdessä välissä taktiset unet istuen, kun väsytti ja heikotti niin paljon :-D Asioilla käyminenkin oli ihan hirveää, kun ihan zombina ja puolilla valoilla tuli käytyä. Lepoa, lepoa ja lepoa edelleen, niin kyllä se siitä. Alkuviikostakin on onneksi ihan lyhkäsiä koulupäiviä, joten ei tarvitse heti aloittaa saikun jälkeen täydellä rytinällä.


 Mikäs teidän tuomio on tästä vaaleammasta lookista? Jees vai nou?

Ps. Jos teillä on ihan killereitä juustokakku reseptejä takataskyssa, niin saa linkkailla tai kertoa. Olen leipomassa sellaista gluteenittomana sunnuntaiksi, joten ehdotukset ovat tervetulleita :-)

8 kommenttia:

  1. Kiva tukka! Aiotko vielä paljon vaalentaa? https://www.keksihylly.fi/reseptit/daim-valkosuklaajuustokakku tossa ihan superhyvä juustokakkuresepti! Valkosuklaan tilalla voi käyttää halutessaan muutakin suklaata :) Itse kokeilin viime kerralla maraboun minttusuklaata ja oli aivan taivaallista!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit hiukset ja käy hyvin siulle mut pakko sanoo että siinä tummassa vaan on jotakin 😜👌

    VastaaPoista
  3. Sen verran suosittelen, että jos teet jonkun sellasen ohjeen mukaan jonka pohjaan tulee rasvaa, niin kannattaa korvata se rasva kokonaan päärynäpiltillä! Piltti riittää sitomaan sen kiinteeks "taikinaks", mutta kokonaisuutena juustokakusta ei sillon tuu niin äklö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaako tuossa maussa selkeästi eroa? Inhoan sitä ällöä voipohjaa ja oon leipomassa taas äidille juustaria ja mietin, että tuleeko valitukset jos kokeilen tuota :-D
      --Emmi

      Poista
  4. Pakko sanoa, että tumma sopii sinulle paremmin. Tai ainakin viileämmän sävyinen blondi..

    VastaaPoista
  5. Kiva tukka :)

    Suosittelisin ehdottomasti aila tädin piimähyytelökakkua, joka on taivaallisen hyvää! Todella raikas vielä! Piimä juustokakussa kuulostaa ehkä epäilyttävältä, mutta on aivan mielettömän hyvä! Ite en edes piimästä tykkää mutta toi kakku on parhain kaikista! :)

    VastaaPoista
  6. WOW! Ihan upea kesätukka <3 Blondi sopii kyllä hyvin ja kivaa vaihtelua sille tummalle. Ja, oi kuinka hyvältä toi tulee näyttämään päivettyneen ihon kanssa kesällä! Täytyis itekki päättää mitä tällä omalle reuhkalle tekis kesäks!

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Tosi hyvä, tykkään ehdottomasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela