Bravery is being the only one who knows you're afraid

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Heippa! Kulunut viikko on mennyt ihan hirmuista vauhtia. Alkuviikko meni koulussa ja koulujuttujen parissa, torstaina vietin päivän Helsingissä ja perjantaista sunnuntaihin olin töissä. Siinä se viikko sitten hujahtikin, mutta onpas kiva olla taas perus arjessa kiinni. Maanantaina ja tiistaina oli vielä hieman heikko olo, mutta nyt olo on jo normaali. Sain tiistaina aloittaa rautakuurin, jonka ansiosta olo on kohentunut hurjaa vauhtia. Jes!

Ensi viikolla mulla on todella leppoisa viikko, koska tiistaina on vain englannin tentti sekä töitä pelkästään torstaina ja perjantaina. Tuon tentin jälkeen on opparijuttuja lukuunottamatta kaikki läsnäoloa vaativat opiskelut paketissa ihan kokonaan. Ihan hassu olo, kun kohta pitää taas alkaa miettimään mitä sitä oikeasti tekisi. Seuraavat kolme viikkoa mulla menee vapaa-aika vielä pitkälti koulujuttuja puuhaillessa, koska pitää pari virtuaalikurssia tehdä, mutta sen jälkeen on opinnot opparia vaille valmiina. Kait :-D Toivotaan, ettei tule mitää ylläreitä ja jokin kurssi puuttuukin tai muuta vastaavaa. Ehkä musta tulee tradenomi ensi jouluna :-)

Alla on muutama kuva tämän päivän työasusta. En ollut aikaisemmin lämmennyt yhtään tuohon mekkoon enkä ollut ennen eilistä sitä edes kokeillut., Kummasti kuitenkin alkaa eri värit näyttämään hyvältä kun on vaalea tukka ja tykkään tuosta ihan kamalasti! Jalassa oli työmaalla uudet vaaleat Niken Roshet, jotka teki asusta kivan huolettoman.
Dress Vila/Watch Daniel Wellington (gifted)

Asukuviinkin tuli vähän vaihtelua, kun tulin töiden jälkeen Mäntsälään porukoille. Niin paljon koulujuttuja tehtävänä ja saan paljon paremmin aikaseksi tehtyä, kun en ole kotona. Joten parin päivän opiskeluleiri Mäntsälän maaseudulla on hyvä ratkaisu saada jotain aikaiseksi ;-) Nyt jatkan laatuaikaa perheen kanssa ennen nukkumaan menoa. Ensi viikolla yritän saada vähän enemmän postailtua opiskelun ja töiden ohessa. Ihanaa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. aijoko jatkaa bloggaamista kun muutat ulkomaille? :( toivottavasti joo, afrikassa ollessasi blogisi kärsi nimittäin...

  VastaaPoista
 2. Eikö sun pitänyt valmistua vasta joulukuussa 2016? :-)

  VastaaPoista
 3. Mitä teet siellä ulkomailla? Muutatko ihan kokonaan vai vaan vähäksi aikaa? 😊😊

  VastaaPoista
 4. Olis kiva jos vaivautuisit vastaamaan sulle lähetettyihin kysymyksiin. Ikävä kyllä annat itsestäs todella välinpitämättömän ja tylyn kuvan jättämällä vastaamatta lukijoiden asiallisiin kysymyksiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela