Videokuulumisia ja pohdintaa tämän hetken fitness-ihanteesta

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Moikka! Viikko taas meni bloggaamatta ja ajattelin olevan kaikista helpoin purkaa kuulumisia videolla :-) Reilu 20min taas sain höpötelyä yksikseni, joten enjoy!

14 kommenttia:

 1. Mäkin toivon et tää "fitness"buumi ois pian ohi..Niinku säkin videolla totesit, ahdistaa se kun ei tiedä millainen pitäis olla. Jos laihdutat ja oot hoikassa kunnossa kaikki kyselee että miks oot niin "löysä" ja missä sun takapuoli on, ja sit jos treenaat reisiä ja peppua niin sua haukutaan läksiks koska jalat on niin leveet vaikka perse oiski just sellanen ku pitää. Tiiän mistä puhun, sillä kokemusta ikävä kyllä on..
  Anyway, oot kyllä niin nätti ja hyvässä kunnossa! Tuntuu et oikein hehkut :) Africa did you good!!

  VastaaPoista
 2. Ihana Mikaela, tulipa niin ikävä sun seuraa kun tätä katselin ja kuuntelin <3 Ja mulla on ollut jo pidemmän aikaa samanlaisia fiiliksiä - oon niin kyllästynyt siihen itsensä jatkuvaan rankaisemiseen pienistäkin herkutteluista ja siihen suomalaiseen tapaan ajatella, että kaikki tai ei mitään. Miksei terveet elämäntavat omaava ihminen voisi välillä napata jonkun herkun ilman että syö itselleen kunnon sokerihiilariähkyt? Kultainen keskitie toimii mielestäni paljon paremmin! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Mikaela ihan älyttömän hyvää pohdintaa ! Oot kyllä todella fiksu nainen ja ihailen kovasti sun asennetta ja ajatuksiasi oli ilo kuunnella :-) Niin se vaan taitaa olla että oli se vallitseva kauneusihanne (tai buumi tai miksi sitä nyt ikinä nimittääkään) mikä tahansa niin aina se herättää meissä naisissa tunteita ja kuohuntaa - puolesta ja vastaan, hyvässä ja huonossa. Yhteiskunnan ja etenkin median luomat ihanteet muuttuvat ja on tosiaan haastavaa pitää se oma pääkoppa ja kroppa menossa mukana. Ihanasti sanottu ja pohdittu tuo "eletään täällä vain kerran" -pointti, miten totta se onkaan ! Itse kisadieetillä on tullut myös pohdittua paljon sitä omaa onnea, mitä se sitten loppupeleissä on ja mikä sen tuo. Treenamisessa ja syömisessä on tosiaan hyvä säilyttää se oikeanlainen rentous ja hyvä fiilis, sillä juuri sitähän ruuan ja liikunnan tulisi elämäämme tuoda ! Kisadieetti ja fitness urheiluna on sitten kuitenkin niin eri juttu, eikä kisadieettiä tai muutenkaan laihduttamista pidä ottaa elämäntavaksi tai pitkäaikaiseksi olotilaksi (viimeistään tässä vaiheessa taisi munkin kommentista kadota se punainenlanka ja järki heh). En nyt lähde fitnesstä (olipa kyse sitten bikinistä tai bodysta tai vaparista tai sitten muista kehonrakennuslajeista) tähän kommenttiini enempää sotkemaan, vaan halusin tuoda enemmän esille sen että oli kiva kuunnella pohdintaa ja itsekin hieman pohtia noita muuttuvia kauneusihanteita ja niiden luomia fiiliksiä :-)

  Ja pakko vielä mainita että näytät säteilevän hyvältä :-)xx

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva video, tykkäsin :) edelleen en voi kun hämmästellä, kuinka mahtavaa duunia oot tehny sun kroppas eteen. Pyhpah kaikille littanan pepun ihmettelijöille ;) oot upeen näkönen ja ihan mahtavaa, että sulla on nyt niin terve suhtautuminen ruokaan ja liikuntaan. Tsemppiä oppariin!! Ite väsäsin omaani viime vuonna, järkihän siinä meinasi mennä :D alku on aina vaikeeta, muista pitää tarpeeks myös lomaa opparista :)

  VastaaPoista
 5. hei olis kiva käydä lukasemassa tän Sininkin blogia. Että jos linkkaisit vaikka tänne :)

  VastaaPoista
 6. Ihana video. Tsemppiä opparin alkuun. Mä lopettelen omani muutaman viikko sitten ja nyt kärsin samanlaisesta väsymyksestä... ja myöskin tosta fyysisestä pahoinvoinnista kun herkuttelee. Stressi ja ahdistus vaikuttaa niin paljon omaan vointiin. Opparista en voi muuta sanoa kun, että se menee omalla painollaan. Pari vuotta opparilla peloteltiin ja loppujen lopuksi se meni tosi nopeesti ja helposti. Isosti tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Onpa sulla iso suu !!

  VastaaPoista
 8. Olipas tämä ihana video. Pystyin samaistumaan moneen pohdintaasi. Osaat kertoa asiat luontevasti ja sulla on tosi miellyttävä ääni. Kaikkea hyvää ja tsemppiä tulevaan.

  VastaaPoista
 9. Ootpas kivan olonen mimmi! Kaunis ja kiva ääni. Puhut asioista, jotka pyörivät myös itselläni mielessä! :-) Kivaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Moi huomasin sul instas kuvan eväistä:) ite oon tykännyt Ikeasta löytyvistä istad- merkkistä grip pusseista :) ne pinkit versiot saa niin hyvälle tuulelle . Vinkkinä jos kyllästyt normi minigrippeihin :)

  VastaaPoista
 11. En ookkaa kommentoinu aikoihin (vaikka kovasti kokoajan oon sua seuraillu ;)), mutta WOW, girl! Näytät super hyvältä! Ja jotenkin näytät tosi hyvinvoivalta ja siis muutenkin ihanalta!

  Ja mitä noihin sun fiiliksiin ja ajatuksiin tulee, mietin/kamppailen ihan samojen asioiden äärellä - joka päivä! Täytyis tosiaan ajatella, että ei tuhlais aikaa asioiden mietiskelyyn ja ittensä piiskaamiseen, koska kaikille asioille ei mitään vain voi ja kerran täällä tosiaan eletään.

  Ihanaa kevättä sulle !

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Sä oot niin herttasen ja helposti lähestyttävän oloinen tapaus. :)

  VastaaPoista
 13. Minkä nimistä blogia se Sini pitää! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela