Terkut sairaspediltä

tiistai 28. huhtikuuta 2015


Heippa! Hengissä ja voimissa ollaan. Sairaalalla piti olla vähän ennen aamu kahdeksaa ja puoli kymmenen aikaan suoritettiin nielurisaleikkaus. Viimeinen muistikuva oli siinä, kun nukutuslääkäri selitti jotain, että nukutusaine voi alkaa yskittämään ja seuraava muistikuva oli heräämössä joskus klo 11 jälkeen. Heräsin kesken joidenkin treeniunien (:-D) heräämöstä hoitajan vointikyselyihin. Leikkaus oli mennyt hyvin. Sydämen lyöntitiheys oli leikkauksen jälkeen muutaman tunnin todella alhainen, vain 40 lyöntiä minuutissa, joten sitä seurailtiin. Pikkuhiljaa se alkoi onneksi nousemaan normaaliin lukemiin. Nukuin lisää lämpöpeiton alla noin puoli kahteen, jonka jälkeen sain nousta jalkeille. Kolmen aikaan sain jo soitella äitiä hakemaan kotiin seurannasta.

Olen todella onnellinen, että tänään olo ei ole ollut erityisen huono. Lähinnä nuutunut, kroppa on todella väsynyt ja "jähmeinen" ja nielussa sellainen tunne, kun olisi se perkuleen nielutulehdus. Tähän ensimmäisen päivän hyvään oloon varmasti vaikuttaa sekin, että olen saanut suonensisäistä kipulääkettä niin paljon ja huomenna voi olla toinen ääni kellossa. Koputetaan kuitenkin puuta, että tämä helppo sairastelu jatkuu :-) Syömäänkin olen pystynyt ihan hyvin. Tänään on mennyt muutama vihersmoothie (namnamnam!) sekä pikkuisen jätskiä. Nieleminen ja veden juonti onnestuu ihan hyvin, ainoastaan pieni nielemiskipu tulee.


Eli so far, so good. Päivän olen viettänyt blogeja lueskellen, Sims 4:sta pelaillen ja pötkötellen. Huomenna, jos vointi on edelleen yhtä hyvä, pitää tehdä vähän koulujuttuja. Toivotaan, että ainakin peitteiden irtoamiseen asti vointi pysyisi tälläisenä. Säännöllisesti vaan popsin noita särkylääkkeitä ja syön, vaikka ruokahalua ei kamalasti ole, niin eiköhän tästä selvitä :-)

Mähän kävin eilen illalla tekemässä kunnon shoppailut parantelua varten. Aika värikkäällä ruokavaliolla tulee mentyä ;-) Itku kylläkin meinasi eilen tulla, kun Instagramiin jo kommentoitiin, että saattaa jäädä syömättä. Onneksi tänään olen saanut vielä nauttia näistä herkuista! Ainiin! Nellyllä alkoi tänään kampanja, jossa on 100 mekkoa hullun halpaan hintaan, eli 13,95eurolla! Mekot voi kurkata täältä :-)

http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/dresses-1395-campaign-2668/)

Pyrin päivittelemään blogia mahdollisimman säännöllisesti tämän saikunkin aikana :-) Mulla olisi pari postausta Afrikasta tekemättä, jotka haluaisin laittaa tänne blogiin, joten niihin maisemiin tullaan ainakin palaamaan. Lisäksi on luvassa ainakin ruokapäiväkirjaa sekä personal trainer-harjoitusasiakkani tulokset. Nyt jatkan lepäilyä ja sitten nukkumaan. Hyvää yötä!


6 kommenttia:

 1. Hyvä, että vointi on vielä hyvä ja kaikki meni hyvin! Nyt vaan paljon lepoa ja rauhassa oloa. Suosittelen myös että syöt nyt kunnolla kun ei vielä satu, vaikka ruokahalua ei oikein olisikaan. Itsellä nimittäin kävi niin, että ne kamalat kivut tulivat vasta viikon kuluttua. Toisella viikolla ei mennyt alas mikään muu kuin panacod ja jääpalat, vaikka lääkitys oli niin korkealla kuin mahdollista (8 panacodia ja 6 buranaa päivittäin...), mutta muutama kaveri on selvinnyt samasta hommasta leikiten! Eli tosi yksilöllistä. Tsemppiä kovasti!
  -Emma

  VastaaPoista
 2. Mä en edes huomannut peitteiden irtoamista. Odottelin kans sitä kauhulla ja ku kipuja ei tullu ni kattelin taskulampulla nieluun ja puolet peitteistä oli jo poissa!
  Kipulääkkeet kun otti säännöllisesti ni ei tullu kipuja. Öisin ainoastaan heräsin kipuun, mutta äkkiä kun kulautti panacodit ja laitto pään takas tyynyy ni ei hätää.
  Itellä haavat alko tihkuttaa harmillisesti leikkauksen jälkeen ja ne poltettiin umpeen. En voinu uskoa että mulle käy se mitä oli kans lueskellu netistä :D
  Mulla leikkaus oli 21-vuotiaana.
  Tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista
 3. Sims nelosta ja lepoa! Toivottavasti niillä eväillä tulet pian takaisin kuntoon! :)

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa kauhulla lueskelin kaikkia juttuja tosta leikkauksesta :-D Mutta mulla sama juttu, ettei tuntunut tuo peitteiden irtoaminen missään, eikä tosiaan sitä ennenkään pahempia kipuja panacodien ansiosta (-: Ainoastaa mulla kesti, että kiinteetä ruokaa uskalsin lähteä syömään! Mutta muutoin todella nopeesti tervehdyin koko hommasta! (-:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 5. mulla oli kans pari ekaa päivää tosi helppoja ku sairaalalääkkeet viel jotenki tehos, mut sen jälkeen alko helvetti :D elin seuraavat pari vk melkee pelkillä panacodeilla ja jääpaloilla.. ja se aika mikä siin annetaan sen mahdollisen verenvuodon kohalla kannattaa ottaa tosissaan. itellä sillo 10 päivän iltana repes osa siitä arpikudoksesta ja oksentelin verta sitte mukavat pari tuntia ja seuraavana päivänä ei paljo syödä uskaltanu ettei repee uusiks, eli ota kunnolla rennosti :) tsemii kuitenki paranteluun ja toivottavasti selviit vähemmillä tuskilla ! :)

  VastaaPoista
 6. Oon käyny sun blogissa viimeksi varmaan 2-3 v sitten ja pakko sanoa, että upean muutoksen olet saanut aikaan tässä välissä :)!! Inspiraatiota omaan elämäntapamuutokseen tuli taas reilusti, itse olen nyt salilla käynyt ja diettaillut 2 kk. Lähtöpainokin on aika sama ilmeisesti (tuolla yli 80 kg:ssa). Tavoite olis päästä ainakin samoihin mittoihin kun sä nyt :) Tsemppiä kevääseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela