Rakkaudesta mukavuuteen

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kevät tekee kovasti tuloaan, vaikka muutaman kerran on usko meinannut loppua. Pitää vain pysyä positiivisena ja luottaa siihen, että pian päästään nauttimaan kauniista ja lämpimistä kevätkeleistä :-) Olenkin auringon innoittamana alkanut vähäsen täydentämään kevät- ja kesävaatevarastoja. Ennen Afrikkaan lähtöä tuli aika paljon käytyä kesävaatteita lävitse ja tuntui, ettei siellä ole MITÄÄN kivaa. Onneksi erityisest shortseja tuli hamstrattua reissusta alennusmyynneistä. Varailin tuohon viikon päähän kirppispöydänkin, niin saa tehtyä kunnon kevätsiivouksen vaatekaappeihin ja laitettua turhat vaatteet kiertoon. Infoan pöydän numerosta myöhemmin!


Kokohaalarit ovat yksi omista ehdottomista lemppareista mitä tulee kesäpukeutumiseen. Shortsimittaisissa suosin söpöjä kukkia ja kuoseja, mutta pitkissä lahkeissa klassinen musta on valintani.

Overall BikBok

Ostin eilen tosi kivan ja rennon trikoisen housuhaalarin BikBokista. Tykästyin tähän samaan liilakuviollisenakin, mutta jätin sen (toistaiseksi) ostamatta. Siinä oli jotain todella söpöä, mutta ehkä tämä musta on kuitenkin vähän käytännöllisempi ;-)

Nellyllä ja Booztilla on molemmilla hyvät valikoimat jumpsuitteja. Kannattaa kurkata Nellyn valikoima täältä ja Booztin tästä. Varsinkin Nellyllä on kesään sopivampia ja aivan täydellisiä lyhytlahkeisia haalareita vaikka kuinka ja paljon!

1 kommentti:

  1. Siis aivan tajuton juttu toi pt koulutus etelä-afrikassa!! Ekaa kertaa nyt kuulin tommosesta ja kyllä kiinnostus heräsi. Kamalan kallis vaan :( Ei taida mulla opiskelijana olla varaa osallistua... Ehkä vielä joskus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela