Olaplex. Ooh la la, mitkä hiukset!

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015


Maanantai yhdistettynä hemmottelevaan hiushoitoon sekä kampaajan taitavasti föönattuun tukkaan. Ei mikään hullumpi aloitus viikolle! Olin saanut kutsun KC Professionalin studiolle kokeilemaan Olaplex-tehohoitoa, joten siinä oli syy noin ihanalle viikon aloitukselle. Mikä ihmeen Olaplex?

Olaplex on Yhdysvalloissa kehitelty ja viime vuoden lopulla lanseerattu aine, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten aikana. Tästä syystä hiuksiin on turvallista tehdä entistä rajumpia vaalennuksia ja värjäyksiä käyttämällä värin seassa Olaplex-ainetta. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia (KC Professional 2015).

Olaplexia on mahdollista käyttää myös erikseen tehohoitoja, joka tehtiin minulle maanantaina. Tehohoito tehtiin märkiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset pestiin normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. Oma tukkani oli ennen hoitoa, noh, aika pörröinen ja niin kampaamokäyntiä vailla. Olen venyttänyt kampaajakäyntiä viimeiseen asti ja istahdan Erican käsittelyyn seuraavan kerran vasta toukokuun alussa. Joten tämä hoito tuli niin tarpeeseen!


Vau. Pakko sanoa, että olin todella myyty tästä pelkästä tehohoidosta. Hiuksista tuli ihanan sileät ja kiiltävät. Eli olin pelkkää hymyä hoidon ja föönauksen jälkeen ;-) Parasta tässä Olaplex-hoidossa on, että tulos on pitkäkestoinen verrattuna perinteisiin kotona käytettäviin tehohoitoihin. Itse ainakin huomaan, että perinteisen tehohoidon jälkeen tukka näyttää lähes yhtä pörröiseltä viimeistään parin päivän jälkeen hoidon teosta.

 Hoitoa pystyy ylläpitämään myös kotona, eli ihan parasta! Sain mukaani kotona käytettävän tehohoidon, joka olisi hyvä tehdä 1-2 kertaa viikossa riippuen hiusten kunnosta. Hoitoainetta laitetaan runsaasti hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10-20minuutia. Tämän jälkeen hiukset huuhdellaan ja tehdään normaali shampoo+hoitoaine-pesu. Näin kampaajalla tehty tehohoito tai kemiallisen käsittelyn yhteydessä käytetty Olaplex-hoito on entistä tehokkaampi ja pitkäkestoisempi.


 Hoito voidaan tehdä kaiken kuntoisille hiuksille, oli ne sitten käsitelty tai käsittelemättömät. Tämän hoidon avulla on myös mahdollista pelastaa pörröiset pidennyshiukset. Joten Olaplex sopii ihan kaikille ja mitä mielenkiinnosta hintoja olen tutkaillut, niin tämän lisäpalvelun hinta ei ole mikään päätähuimaava. Meinasinkin hyppiä ilosta, kun huomasin eilen vakkarikampaajani Erican täällä Hyvinkäällä ottaneen Olaplexin valikoimaansa. Heti laitoinkin viestiä, että ensi kerralla haluan käytettävän Olaplexia värin seassa. Ollaan meinaan vaalentamassa tukkaa entisestään, eli tämä tuli kuin tilauksesta ;-) Mukavempi vaalentaa ja värjätä hiuksia, kun tietää niiden pysyvän todella hyvinä käsittelystä huolimatta.

Onko joku muukin jo testannut Olaplexia tai heräsikö kiinnostus viimeistään nyt?

1 kommentti:

  1. Hyvään saumaan tuli tämä postaus. Olen itse tutkinut Olaplexia ja hyppinyt ilosta, että nyt voin mennä kampaajalle vaalennuttamaan tukkaani turvallisemmin mitä aikaisemmin. Ja oli myös kiva lukea sun kokemus ja näkemys tuotteesta, kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela