No ne Roshet

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Torstaina Stadiumilla alkoi vip-päivät jäsenille ja niinhän siinä kävi, että meikäläinen kiikutti uudet Niket (ja treenipöksyt, hups) kassan kautta kotiin. Mutta kun halvalla sai ja minähän kuollakseni tarvitsin vaaleat lenkkarit ;-) Joten suuntasin hymyssä suin kaupasta kotiin kassissa ihanat vaaleanharmaan Nike Roshe Onet. Ja mua palvellut myyjäkin oli tosi kiva, hyvännäköinen ja kaikkea, joten enhän voinut millään jättää näitä ostamatta!


Ostin joku aikaa sitten mustat Niken Kaishit, jotka ovat aivan ihanat. Kuitenkin silmää alkoi myös miellyttämään vaaleat lenkkarit, joten nämä tällä viikolla ostetut ovat oikein täydelliset täyttämään sen aukon kenkäkokoelmasta. Olen viime aikoina käyttänyt ainoastaan jouluna alennusmyynneistä ostettuja maihari-nilkkureita tai joitain lenkkareita, joten pitää olla vaihtoehtoja! Ja onhan lenkkarit aivan pirun mukavat jalassa varsinkin seisomatyötä tehdessä.


Nämä ovat niin ihanat! Onnistun vielä aina likaamaan kaikki kengät, joten tämä vaaleanharmaa sävy on itselle hieman varmempi valinta kuin puhdas valkoinen. Kengät pääsivät heti tositoimiin perjantaina töissä, jossa ne toivat kivaa särmää muuten simppeliin asuun :-)

 Shirt Vila/Jeans Pieces/Watch Michael Kors/Sneakers Nike Roshe One

Stadiumilla on vielä tänään voimassa 25% alennuskampanja kanta-asiakkaille ja näitä mun kenkuleita näytti olevan vielä varastossakin hieman. Otin näistä koon 8,5, eli sen mitä yleensäkin käytän :-) Ovh hinta on 99,90e ja alennuksen jälkeen hintaa jäi about 75euroa :-)



12 kommenttia:

  1. Tosi kivat kenkäset! :P

    Näytät tosi hyvältä, oot kyllä inspiraation lähde mun elämäntaparempassa... Mikä sulla on tämän jetkinen pituus/paino?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Viime syksystä saakka menty painossa 57-59kg ja pituus 166

      Poista
  2. Kivat on lenkkarit ja itsekin olen todennut että ne menestyy kyllä mukavuudellaan ainakin mun asuvalinnoissa :) Kaikista eniten tykkään kuitenkin tuosta hempeästä paidasta joka sulla on päällä! Onko se viime aikoina ostettu? :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin viime tai toissaviikolla ostaa, joten ihan uusi on!

      Poista
  3. Ihanat lenkkarit! :) Mietin samaa kuin Anne, onko paita kovinkin vanha? Kävin nimittäin tänään Hkin keskustan Vilassa kurkkaamassa eikä ollut niillä ainakaan esillä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh :-( Ihan vasta on ostettu, joten voi olla ettei niihin ole otettu tätä valikoimaan. Viclassico s/s top on paidan nimi, jos netistä löytyisi :-)

      Poista
  4. höh, harmi kun vikassa kuvassa ei näy ees noi lenkkarit..:D no anyways, itekin käytin ton stadiumin tarjouksen ja ostin niken dual fusion -lenkkarit, en voinu vastustaa ihanan raikkaita lilasinisiä kenkiä! vaikka ehkä joskus käytän niitä kaupungillakin pyöriessä (lähinnä siis juoksuun ne ostin), ja ehkä joku musta ois ollu neutraalimpi ni silti oli pakko saada noi räikeemmät :'D toivottavasti en kadu...

    ja hei onko noi siis oikeasti lenkkarit vai vaan vapaa-ajan käyttöön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh vikassa kuvassa olikin enemmän tarkoitus esitellä asua :-) Kuulostaa ihanilta nuo sun kengät! En käyttäisi näitä kuin vain vapaa-ajalla, koska ei ole mitkään erityisen tukevat. Salilla ehkä menisi, mutta jumppiin ja juoksuun valitsisin muut.

      Poista
  5. Paita on tosiaan upea! Minkälainen mitoitus, mikä koko sinulla käytössä? Ajattelin tilata netistä tuon, kylläkin roskana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on aika suora, mutta hartia-rinta on mielestäni aivan normaalia kokoa :-) Ottaisin sen koon, mitä käyttää normaalistikin. Mulla on xs

      Poista
  6. Ihana tuo paita! Onko melko uusikin ostos? Eli kannattaako edes mennä katsastamaan joskos sitä vielä löytyisi...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On uusi, joten kannattaa mennä :) Valikoima tosiaan vaihtelee myymälöittäin, joten ei välttämättä löydy jokaisesta liikkeestä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela