I got a heart that's tough as leather

lauantai 18. huhtikuuta 2015

 Moikka! Melkein on taas yksi viikko taputeltu ja kamalla vauhdilla meni tämäkin viikko. Miettikää, enää  alle kaksi viikkoa ja ollaan jo toukokuussa. Kesä lähenee koko ajan, hyvä niin :-) Itsellä meni alkuviikko koulujuttujen parissa ja eilen sekä tänään olin töissä. Perus viikko vaihteeksi ja en millään malttaisi odottaa, että saisi jo tämän kevään pakettiin ja olisi nuo kaikki koulujutut opparia lukuunottamatta hoidettu.

Ensi viikon torstaina mulla on ensimmäinen tapaaminen oman oppariryhmäni kanssa ja sitten alkaa sekin projekti. Onneksi mulla on hyvin aikaa kirjoittaa, koska valmistumisen ajattelin ajoittaa kesäkuulle 2016. Aion kesällä kirjoittaa mahdollisimman paljon, koska mulla ei ole ihan kamalasti töitä paitsi heinäkuussa.


Viikko on ollut jotenkin todella raskas ja kamala väsymys ja voimattomuus painaa edelleen. Kävin tällä viikolla jälleen lääkärissä ja ensi viikolla otetaan lisää verikokeita. Kerron taas mitä niistä selvisi, kunhan saadaan pari muutakin testiä tehtyä ja laboratoriotulokset selville. Pikku hiljaa voisi alkaa selvitä jotain fiksua, että mikä mua vaivaa. Muun muassa keliakiatestitkin otetaan seuraavassa labrassa ja yritetään nyt sulkea pois ihan kaikki mahdollinen.


Nappailin teille parit asukuvat töistä päästyäni. Mitään kovin hyviä näistä ei tullut, koska mun kaukolaukaisin ei meinannut suostua tehdä yhteistyötä. Jotain suht julkaisukelpoista sieltä onneksi löytyi :-D

 Dress Vila/Earrings&bracelet Gina Tricot/Watch Daniel Wellington (gifted)

Sen verran poikkinainen olo, että teen vain jotain hyvää iltapalaa, käyn pesulla ja pelailen loppuillan Sims 4-peliä. Saturday night well spent :-D Muuhun ei vaan tällä kertaa jaksa ja huomenna on paljon koulu- ja pt-töitä tehtävänä. Ihanaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sims on munkin lempparipeli! Mun tapa rentoutua :) nimim. 23v ja silti pieni lapsi

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva jos kertoilisit tarkemmin paljon ja millaista treeniä nykyään teet! Ja kiinnostaisi kuulla paljon esim. kaloreita syöt. Ihailen kroppaasi ja sitä mitä olet saavuttanut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela