Kevään tuntua

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Huomenta ja aurinkoista lauantaita kaikille! Niin se viikko on jälleen lähes taputeltu ja aina jaksaa ihmetellä, että miten päivät menee niin nopeasti. Kaksi viikkoa sitten aloitin paluumatkani Suomeen. Kaksi viikkoa sitten! Tajutonta. Päivät ovat menneet ihan hirveän nopeasti, joka on toisaalta ihan hyvä. En ole Afrikan koti-ikävää kerennyt potea ihan niin kamalasti ;-) Hassua miten yksi maa ja kaupunki voi viedä sydämen aivan täysin ja juteltiin siitä eilen töissäkin.

Vielä en ole kertaakaan aikaisemmin reissatessa kokenut tunnetta, että tänne mä voisin jäädä ja tästä mä voisin tehdä uuden kotini. Espanja on toisinaan kummitellut mielessä, mutta jokin siinäkin maassa jotenkin häiritsee. Se on tästä syystä ollut lähinnä varavaihtoehto, jonne voisi mennä hetkeksi. Kuitenkaan niin palava hinku sinne pidemmäksi ajaksi muuttamiseen ei ole ollut, että olisin toistaiseksi mitään sen asian eteen tehnyt. Nyt mulla on Etelä-Afrikan suhteen paljon unelmia ja suunnitelmia, jotka toivottavasti vielä toteutuvatkin. Palava himo päästä takaisin. Vitsit menee kylmät väreet tätä tekstiä kirjoittaessakin!


Tänään olisi taas vuorossa asukuvaa eilisestä työasusta. Mulla ei ole koulussa nimeksikään läsnäoltavia tunteja, joten yritän ottaa näistä työasuista kaiken irti. En halua, että blogi jää aivan vaille asukuvia. Tästä syystä muina kuin työpäivinä ei tule pahemmin pukeutumiseen panostettua. Laiskimus mikä laiskimus ja liian mukavuudenhaluinen.
Paita Vila/Farkut Pieces*/Kello&rannekoru Gina tricot

Meille tuli loppuviikosta nämä ihanat Piecesin Just Jute-farkut valkoisina ja vaaleanbeigeinä. Sai kunnolla jännitystä elämään, kun menin eilen pyörällä töihin nämä jalassa. Valkoiset housut+ihmisten ilmoilla oleminen=vaarallinen yhtälö. Yllätyksekseni kuitenkin selvisin töihin asti puhtailla pöksyillä, kiitos kuivien ja putsattujen katujen. En muuten ole ikinä aikaisemmin lämmennyt yhtään valkoisiin pitkiin housuihin tai shortseihin, mutta nyt ne taas miellyttää silmää todella paljon. Ja tuovathan nämä niin paljon kevään tuntua. Katukuvassa jo pikkuhiljaa näkyvät paljaat nilkatkin ovat yksi niistä varmoista kevään merkeistä. Sieltä se kesä taas kohta tulee :-)


Nyt pitää sulkea kone ja paneutua yhden opinnäytetyön lukemiseen, josta pitää tehdä referaatti. Mulla on koko viikonloppu nii buukattu, että oksat pois. Onnekseni viikonloppuun kuuluu koulujuttujen lisäksi myös kaikkea kivaakin. Tänään on esimerkiksi myöhemmin tässä aamupäivällä pt-harjoitusasiakkaani kanssa ensimmäinen kunnon tapaaminen ja yhteistreenit. Vähän jännittää, mutta eiköhän kaikki mene hyvin. Otetaan vähän alkumittoja ja käydään tekemäni saliohjelmat huolellisesti lävitse. Ensi viikosta lähtien sitten päästäänkin kunnolla tositoimiin treenien suhteen, kunhan ensiksi hoidetaan nämä tärkeät alkujutut alta pois. Ainakin tulee vietettyä salilla tänään aikaa, koska käyn vielä tuon ohjaamisen jälkeen tekemässä oman takareisipuntin. No, en valita ;-) Ja Mäntsäläläiset huomio! Äitini vei keskiviikkona Kirpputori Aurinkoiselle vaatteita pöytään 36 ja samalla itsekin laitoin myyntiin sinne muutamia vaatteita. Käykää kurkkaamassa!

Ihanaa päivää kaikille!

Ps. Muistakaa, että Yves Rocherilla saa vielä tänään ja huomenna 20% alennusta koko tilauksesta!

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla Afrikasta positiivista, itsellä kun on aika negatiivinen suhtautuminen. Tosin, paikka on valtava ja itse olen käynyt vain Tansaniassa ja Egyptissä.

    Hyvää viikonloppua!

    www.peaceandstyle.fi

    VastaaPoista
  2. Heippa! Toivoisin juttuja ruokavalio- & treeniasioista. :) Ja sit vielä kysymys painonpudotuksesta, oisko sulla heittää kalorimäärää päivälle, jos tavoitteena pudottaa noin kilo viikossa? 1500-1600? Toki liikunnan määräkin vaikuttaa asiaan ja nämä jutut on yksilöllisiä. Ja tiedän, että suosituksena on noin 500g / viikko pudotustahtia. ;) Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  3. Kiva koulutusreissu ja hienoa että lähdit.
    Espanjassa olisi upeita paikkoja esim. Marbella, Sevilla, Cadiz ja Gibraltar jossa voi tehdä veneretkiä delfiineitä ja valaita katsomaan

    VastaaPoista
  4. Kiva asu! Mitä kokoa noi sun housut on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela