Leijonia bongaamassa

maanantai 2. helmikuuta 2015

Moikka ja ihanaa uutta alkanutta viikkoa! Kuukausikin kerkesi jo vaihtumaan helmikuuksi ja viimeiset neljä viikkoa täällä Etelä-Afrikassa lähtivät (ikävä kyllä) käyntiin. Miksi aika menee niin nopeasti? Vastahan me tultiin tänne ja loppuaika tulee menemään varmasti vieläkin nopeammin.

Kaikki on täällä hyvin. Toissa viikonlopun Kapkaupungin reissu oli ihana ja arki rullaa. Tulen oletettavasti kirjoittamaan siitä matkasta vasta Suomeen kotiuduttuani, koska kuvia on ihan kamalasti ja matka on kiva jakaa useampaan postaukseen. Meidän netti lataa suht pieniäkin kuvia monta minuutia per kuva, joten mulla ei valitettavasti riitä pinna useiden kymmenien kuvien lataamiseen tai sen jälkeen vielä jonkun fiksun postauksen kirjoittamiseen. Joten jätetään suosiolla Suomeen ;-) Instagramissa kyseltiinkin jo postausten perään ja valitettavasti tämä älyttömän surkea ja hidas netti vie todella paljon postausintoa. Edes youtubea ei pysty tälä katsomaan, koska video lautuu pari sekuntua, sen jälkeen lataa seuraavaa muutamaa sekuntia pari minuutia. Eli voitte kuvitella, kuinka saamarin hidas tämän on. Voisinhan tietenkin kirjoittaa postauksia ilman kuvia, mutta itse tykkään nimenomaan niistä kuvista postauksissa ja arki on niin yksitoikkoista, joten eipä siinä ihan kamalasti ole mitään höpötettävää. Sentään instagramin (@mikaelakosk) päivittämiseen tämä netti on oiva, joten sinne spämmäilen kuvia ahkerasti :-D

Palaillaan muutama viikonloppu taaksepäin, jolloin käytiin Veeran kanssa Johannesburgin Sandtonissa. Samalla reissulla kävimme Gautengin maakunnassa sijaitsevassa Lion Parkissa, joka on safarityyppinen leijonapuisto. Siellä oli myös muita "safarieläimiä" ja omalla autolla oli kiva ajella ja bongailla eläimiä :-)


Tällä viikolla meillä on koulussa ravitsemusta, salilla vetoliikkeitä sekä hieronnan alkeita. Todella paljon itseä kiinnostavia juttuja ja tätä kouluviikkoa odotinkin koko viime viikon :-D Viime viikko meni treenaillessa, opiskellessa ja viikonloppu suht laiskoissa merkeissä lepäillessä, salilla käyden ja ulkona syödessä ja kahvitellessa. Lauantaina oli todella huono sääkin, joten silloin ei mitään erikoista tullut tehtyä. No ompahan akkuja ladattu tulevaa viikkoa varten ja aika poikkinaista naista oli viime alkuviikosta Kapkaupungin reissun jäljiltä. Nyt alan kokkailemaan loppuun, otan hetken aurinkoa ja suuntaan salille. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela