Vuoden ensimmäiset päivät

perjantai 2. tammikuuta 2015

 Moikkamoi! Päivät on kulunut vauhdilla ja kohta on jo viikko mennyt poissa Suomesta. Uusivuosi meni porukalla grillaillessa ja uudenvuoden päivä oli vapaata. Vuoden ensimmäistä päivää vietimme aurinkoa ottaen, treenaten ja illalla käytiin isommalla porukalla syömässä. Ollaan varmasti hyvä näky täällä, kun mennään isolla porukalla fillareilla :-D

 
Mainitsin, että ruoka on halpaa ja alla oleva 250g sisäfilee annos maksoi noin 13euroa. En valita!

 Tänään meillä loppui koulu puoli kahden aikaan ja lähdimme siitä melkein suoraan paikalliselle ostarille. Menomatka meni ihan hyvin ja saatiin suunnistettua oikealle, "valkoisten" ostarille. Täällä on oikeasti vastakkain kaksi ostaria, joista toinen on ainoastaan mustille ja tuolla toisella, jolla me käytiin, voi käydä myös valkoiset. Surullista, mutta rasismia on täällä ihan kamalasti.

Paluumatka menikin vähän huonommin, koska jouduimme polkemaan ruokakaupan pihaan asti ihan järkyttävässä kaatosateessa :-D Muutamalta "onnekkaalta" näkyi kunnolla pikkarit shortsien läpi ja meistä jokainen oli enemmän tai vähemmän kurassa, mutta sellaista sattuu. Onneksi kyseessä oli vain kaatosadekuuro ja kotimatka sekä illan salimatkat selvisi kuivana.


Tänään kävimme vielä illalla salilla treenaamassa ja sen jälkeen aika meni lähinnä suihkussa käyden ja ruokaa tehden. Viikonloppu menee pitkälti aurinkoa ottaen, jos säät suosivat, opiskellen ja hengaillen. Huomenna aamulla ollaan menossa salille ja sunnuntaina varmaankin jotain palauttavaa treeniä kropalle, kuten kevyt lenkki. Sali ei ole sunnuntaisin auki, eli sunnuntait tulee varmasti pitkälti pyhitettyä levolle :-)


Nyt alkaa olemaan jo ajatus sen verran jumissa, että on pakko mennä nukkumaan. Hyvää yötä ja palaillaan taas! Xx

8 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että tällä ryhmäkuvan keskimmäisellä tytöllä on kyllä ollut hyvät arvat kun geenejä jaettu! Tajuton booty! :D<3

    VastaaPoista
  2. Hei mun piti kysyä, että onko sille jotain erityistä syytä, että koulutuksenne järjestetään Etelä-Afrikassa asti? :)

    VastaaPoista
  3. ootko nähnyt kun sinusta on tehty feikki fb ja ask käyttäjä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela