Alles is goed in Potch

perjantai 9. tammikuuta 2015

Moikka! Hopsan, kerkesikin monta päivää vierähtää viime postauksesta. Päivät menee ihan kamalalla vauhdilla ja avasin vasta tänään aamulla läppärin ensimmäisen kerran sitten maanantain. Aika on mennyt vauhdilla. Ehkä jopa liiankin nopeasti. Tästä syystä en halua aikaa viettää koneella, vaan nauttia tästä hetkestä, maasta, ihmisistä ja lämmöstä.

Tällä viikolla kouluaamut meni kuntosalilla ja torstaina oli ehdottomasti mielenkiintoisin nelituntinen salilla, kun käytiin kyykkyjä läpi. Itse en ole vielä kauaa kyykännyt takakyykkyä vapaalla tangolla ja etukyykkyä teen tuskin koskaan. Hyvää palautetta kuitenkin sain omasta tekniikasta, mutta yllättävää oli, että mun fysiikalle etukyykky sopi paljon paremmin ja siinä ei ollut mitään korjattavaa. Pitääkin nyt alkaa rohkeasti tekemään etukyykkyä etureisipäivinä :-) Iltatunneilla kävimme anatomian ja biomekaniikan loppuun ja aloitimme vähän Personal trainerina toimimista ja asiakassuhteiden läpikäymistä. Mielenkiintoinen kouluviikko takana.

Maanantaina ja tiistaina meitä helli oikein ihana aurinko, mutta keskiviikko ja torstai oli vähän huonompaa säätä. Saatiin jopa kokea raekuuro sentin kokoisten rakeiden kanssa! Tänään on onneksi saanut kylliksi auringosta ja takana on todella kuuma päivä. Ihan kivaa vaihtelua tosin noi vähän viileämmätkin päivät on.


Omat treenit ovat olleet perus punttia ja vaihdoin saliohjelman taas 4-jakoisesta 5-jakoiseen, kun on aikaa taas enemmän saleiluun. Punttaaminen maistuu ja edelleen pidän tuosta uudesta saliltani todella paljon. PAITSI nämä ei siivoa täällä ollenkaan painoja pois. Kivaa arpomista aina, että onkohan joku tekemässä esimerkiksi kyykkyräkillä tai penkin vieressä olevilla käsipainoilla, toinen pari käsipainoista on toisella puolella salia ja niin edelleen. Hyvin raivostuttavaa ja ei muuten enää suomessa tule raivostuttamaan, jos satunnaisesti joku on vahingossa jättänyt tankoon levyt :-D Ainoa miinus tuolla treenisalillani on, että paikallisen yliopiston Rugbyjoukkue käy sillä yliopiston salilla. Onneksi ollaan tämä viikko saatu nauttia heidän läsnäolosta aamutuntien yhteydessä ;-) On muuten isoja kundeja, eikä noi yleisurheilijat ole säväyttänyt yhtään!


Arkipäivät menee samaa kaavaa, eli aamulla koulua, päivällä omat treenit ja illalla koulua. Tämän viikon kuntosaliharjoittelun läpikäymisen vuoksi meillä oli vain torstai-aamuna erillinen aamutreeni. Ensi viikosta lähtien kuitenkin taas puoli ysin aamujumpat tulee kuvioihin ja aamupäivän oppitunnit kestävät pidempään, kuin tällä viikolla.

Sellaista. Tänään meillä oli vapaapäivä, koska pidimme koulua loppiaisena. Aamulla käytiin jumppaamassa Veeran kanssa, sen jälkeen aurinkoa muutama tunti ja tuossa tunti sitten tultiin paikalliselta ostarilta. Täällä ei ole yhtään julkista liikennettä kaupungin sisällä tai toisiin kaupunkeihin (okei, juna, mutta sinne ei ole valkoisilla asiaa), eikä edes takseja, joten kuljetaan fillareilla. Aika mielenkiintoista puuhaa toisinaan vedellä pyörällä tuolla autojen seassa meille suomalaisille vääränpuoleisessa liikenteessä ja välillä on vähän epäselvää, että missäköhän kohtaa pitäisi oikein polkea tai olla, kun kääntyy risteyksessä. Mutta toistaiseksi elossa! Vähän kyllä tuntuu jo, että haluaisi päästä tämän kylänpahaisen porttien ulkopuolelle, mutta se ei onnistu ilman auton vuokrausta tai hintavaa kuljetuksen tilausta. Ollaankin mietitty, kuinka sekopäiseksi tulisi, jos asuisi täällä pidemmän aikaan eikä olisi autoa. Et pääsisi yhtään minnekään. No kaikkeen tottuu ja onneksi aina saa käytyä jossain kahvilla tai syömässä :-) Ja maanantaina yliopiston opiskelijoilla alkaa uusi lukuvuosi, joten vähän piristyy tämä kaupunki.


Nyt suihkuun ja vähän anatomian pänttäystä ennen nukkumaan menoa. Kivaa viikonloppua kaikille! XX


4 kommenttia:

 1. Huii! oot super pieni nykyään :o muista nainen syödä!!! oot jo upeessa kunnossa.

  VastaaPoista
 2. toivottavasti sulla pysyy järki päässä ton kuntoilun kanssa kun sulla kuitenkin löytyy tota sh-taustaa.

  VastaaPoista
 3. Ai junaankaan ei ole valkoisilla asiaa? Miten siellä sitten suhtaudutaan valkoiseen joka on "väärässä paikassa"? Huudellaanko vai ollaanko aggressiivisia?

  VastaaPoista
 4. Sä oot kyllä upea! Mulle tuli kauhee inspis tosta sun kuvasta mis on pinkkipaita..! Sä olet kyllä ihan totta jo pieni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela