Yksi yö lähtöön

lauantai 27. joulukuuta 2014

Apuapuapuapua. Kohta mennään! Noin 10 000 kilometriä, 16 tuntia lentämistä ja suuntana päiväntasaajan toinen puoli. Laukut sain tänään pakattua ja olo on yllättävän tyyni. Joo, kyllä jännittää, mutta jotenkin fiilis ei ole niin täpinäpaniikkihypinseinille, kuin pelkäsin :-D Innolla kuitenkin odotan huomista lähtöä. Eiköhän se isompi jännityskin tule viimeistään autossa kohti lentokenttää mentäessä. Pakko kuitenkin myöntää, että ihana päästä pois täältä pakkasesta ja lumesta auringon alle.


Tälläisellä varustuksella ollaan kahdeksi kuukaudeksi Potchestroomiin lähdössä. Sen jälkeen kun olin saanut laukut pakattua oli fiilis ihan epäuskoinen. Miten tavaraa on näin vähän. Mulla on oikeasti AINA huomattavasti enemmän tavaraa mukana viikon lomareissullekin lähdettäessä :-D

 Kolmet lenkkarit (yhdet puuttuu kuvasta), Converset, Crocsit ja sandaalit.
 Koulutuksen "pakolliset" jutut: Jumppamatto*, jumppakumpparit* ja pilatesrulla*, vesijuoksuvyö, vanhoja pyyhkeitä hierontaharjoituksia varten ja kuvasta unohtunut tennispallo.(*Saatu Casallilta)
 Pari sheikkeriä, boosteri ja aminot sekä muutama heraproteiini-annospussi ensimmäisiä päivä varten. Ison herapussin ostan paikan päältä.
 Biksut ja uikkari* (*saatu Speedolta)
 Compressiosukat, sykemittari ja salihanskat. Sykemittari kuului myös "pakollisiin" juttuihin.
 Vähän "normaaleja" vaatteita. Kuvassa olevien lisäksi tuli otettua lisää yhdet pitkät housut sekä pari toppia. Ei mikään huima määrä :-D
 Lämpimämpää vaatetta siistimmän jakun, huppareiden ja olohousujen muodossa.
Sateen ja tuulenpitävä takki
 Treenitoppeja. Kuvasta puuttuu muutama, jotka olivat koneessa pyörimässä pakkaushetkellä.
 Treenishortseja ja parit pitkät treenitrikoot, joista mustat kuvasta puuttuvat menee lennolle päälle.
 Kosmetiikka mahdollisimman pienenä ja suurin osa ihan vain ekoja päiviä varten. Paikanpäältä ostan shampoot, naama-aineet sun muut.
 Käsirasva, monivitamiinipurkki ja pikkuinen "lääkekaappi"
 Adapteri, laturit, parit kuulokkeet, kamera+toinen linssi ja aurinkolasit.
 Passi, niskatyyny lennolle, pari proteiinipatukkaa ja tyhjä juomapullo.

Lisäksi matkaan lähtee kuvasta puuttuvat suoristusrauta, hiustenkuivaaja, meikkipussi, iPad, läppäri ja anatomian kirja. Matkustamoon otan pienen Rimowan käsimatkatavaralaukun sekä Fjällrävenin Kånken-repun. Laukkuja en ole vielä punninnut mutta en usko, että ylipainoa tulee olemaan mennessä paljon jos ollenkaan :-) Matkustamoon meneviin laukkuihin kuitenkin menee läppäri, suurin osa kosmetiikasta ja muu sellainen vähän painavempi tavara. Ihan hassu olo, kun ei tuota tavaraa oikeasti ole paljon!

En ole varma miten kerkeän ensimmäisinä päivinä blogia päivittämään ja miten siihen on mahdollisuutta, mutta matkaa voi seurata reaaliaikaisimmin instagram-tililtäni (@Mikaelakosk). Yritän ainakin sinne saada heti jo maanantaina jotain kuvia lisättyä, kunhan saan netin käyttööni :-) Ensi viikko tulee varmasti olemaan blogin puolella hiljaisempi kaiken uuden hurmiossa, mutta toivottavasti pystyn blogia koko reissun ajan ainakin pari kertaa viikossa päivittämään.

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja seuraavat kuulumiset saatte sitten Etelä-Afrikasta ensi viikolla!

7 kommenttia:

  1. Oiih, mieletön seikkailu edessä sulla :) Nauti auringosta ja uuden oppimisesta!

    VastaaPoista
  2. Heei, en tiiä ootko sä mitenkään tällasten aiheiden asiantuntija mut kysytään nyt kun sulla toi pieni foam roller tossa kuvassa näkyy! Mulla fyssari totes yliliikkuvat nivelet ja en sais periaatteessa nyt venytellä ollenkaan. Jotain lihashuoltoa tarttis kuitenkin harrastaa etten olis aina ihan jumijumina treenien jälkeen ja siks kysynkin tällastä vähän hassua kysymystä, että saako tolla pienellä foam rollerilla koko kropan huollettua vai tartteeko sen välttämättä olla just se iso about 60 senttinen? Mulla ei pienessä yksiössä oikein ees olis sille isommalle säilytyspaikkaa ja oon tollasta pientä harkinnut, mutta vähän on hakusessa, että kannattaisko se vaan sit suoraan ostaa se isompi ja säilyttää sit jossain rumasti näkyvillä. Eli siis, pärjääkö tolla pienellä foam rollerilla ihan hyvin?

    VastaaPoista
  3. Mua vähän jännittää sun puolesta :D Tsemppiä matkaan!

    VastaaPoista
  4. Jei! Mahtavaa reissua sulle! :)

    VastaaPoista
  5. Ota passista kopio, se on ihan yleinen suositus:)

    VastaaPoista
  6. mikä helvetin treenielämää etelä-afrikassa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela