Pukinkonttiin HOB:lta

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Heipparallaa! Sain valita itselleni muutaman jutun House of Brandon-nettikaupasta ja päätin samalla vähän esitellä kyseistä puljua. Kyseessä on harvoja täysin Suomalaisia nettikauppoja, joista löytyy laaja valikoima eri merkkejä. Naisille löytyy muun muassa Vilaa, Nikeä, Superdryta ja Vero Modaa. Miehille valikoimaa on Niken ja Superdryn lisäksi Jack&Jonesilta, Makialta sekä laaja valikoima Tiger of Swedenin farkkuja. Ja kenkäpuolelta löytyy muun muassa Converse :-)


Valinnanvaikeus meinasi iskeä, mutta pidin järjen mukana ja tilasin sellaiset jutut, joille on tarvetta. Mustat matalavartiset Converset on ollut ostoslistalla jo vuosia, joten nyt klikkailin ne tulemaan kotiin. Niken musta huppari tuli kanssa todellakin tarpeeseen, koska vaatekaapissa oli iso aukko vetoketjuhupparille :-)


Toimitus oli aivan super nopea. Tilasin tuotteet viime torstaina ja perjantaina paketti jo oli saapunut lähikaupan Smartpostiin. Eli jos nyt tilaatte, kerkee paketit varmasti vielä ennen jouluaattoa perille :-) Te lukijat saatte koodilla MIKAELA 31.12.2014 saakka 20% alennuksen tilauksestanne, joka kannattaa myös hyödyntää.  ps. en suinkaan ole laittanut teippipidennyksiä takaisin, tukkajuttua tulossa tällä viikolla ;-)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela