Mitä odotan vuodelta 2015

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vuosin 2014 on pian lopuillaan ja on aika kääntää katseet kohti tulevaa vuotta. Vuosi 2015 tuo tullessaan monia kivoja asioita, joista ajankohtaisin on viikon päästä Etelä-Afrikan PT-koulutus. Mitä muuten odotan tulevalta vuodelta ja miltä se tulee näyttämään?


-Tammi- sekä helmikuu meneen Afrikan auringon alla ja fokus tulee olemaan ainoastaan treenaamisessa sekä opiskelussa. Haluan saada koulutuksesta mahdollisimman paljon irti, saada kanssaopiskelijoilta sekä kouluttajilta uusia näkökulmia ja vinkkejä erilaiseen treeniin. Haluan myös tutustua itselle uusiin lajeihin ja erityisesti oman kehon painolla tehtävä, toiminnallinen harjoittelu kiinnostaa. Reissussa olessani haluan opiskeluun panostamisen lisäksi nähdä Etelä-Afrikkaa mahdollisimman paljon. Kapkaupungin reissun lisäksi pikainen reissu vähän lähempänä olevaan Durbaniin kiinnostaisi. Sekä tietenkin seeprat ja kirahvit on pakko nähdä! :-D

-Opinnäytekurssi starttaa tradenomiopinnoissa heti maaliskuussa palattuani, joten tavoitteena olisi saada opinnot purkkiin ensi jouluun mennessä ja valmistua 2015-2016 vaihteessa.

-Personal trainerin paperit saan keväällä, joten siitä lähtien aion tehdä mahdollisimman paljon kyseisiä töitä harjoitusasiakkaiden muodossa. Tekemällä oppii ja vaikka lähtökohta koulutukseen osallistumiseen oli oman tieto-taidon kerryttäminen, niin ehdottomasti ja tietenkin haluan soveltaa tietoani muihin ja oppia mahdollisimman paljon. Pyrin myös osallistumaan erilaisiin koulutuksiin itselle hieman tuntemattomimmista treenimuodoista ja mahdollisesti myös lukea kesällä avoimessa yliopistossa ravitsemustiedettä.

-Työt Vilassa jatkuvat normaalisti palattuani ja rättejä tullaan myymään edelleen koko ensi vuosi. Siihen työtilanteeseen ei siis ole tulossa muutosta.

-Omiin treeneihin haluisin lisää haastetta sekä tavoitteellisuutta ja olenkin miettinyt jälleen alkavani treenaamaan Personal trainerin kanssa. Kerran-pari kuussa toisen rääkättävänä oleminen voisi olla ihan kivaa vaihtelua taas pitkän tauon jälkeen ;-)

-Elän hyvin tasapainoista elämää tällä hetkellä ja aion tätä hyvää boogia ylläpitää tulevanakin vuonna. Tykkään rutiineista ja tasapainosta, joten sillä linjalla jatketaa. Kuitenkin haluan olla nykyistäkin parempi versio itsestäni, eli Mikaela 2.0. Olla parempi ihmisille, pitää enemmän yhteyttä ystäviin sekä karsia ikäviä ja negatiivisia asiota elämästäni. Elää elämää, joka tekee mut joka päivä onnelliseksi.

-Mies joulupöytään voisi olla myös yksi tavoite :-D Mua alkaa kohta jo hävettämään, kun kaikilla muilla paitsi nuorimmalla veljellä on tyttöystävä ja olen vuodesta toiseen se, kuka on ilman toista puoliskoa. Alkaa jo pelottamaan, että tuo nuorinkin menee musta kohta ohi ;-) Katsotaan sitten vuoden päästä miten käy! Challenge accepted.

Nyt alan miettimään mitä vaatetta pukisi päälle ja lähden ajelemaan kohti Vantaan Jumboa. Ohjelmassa on Cristiinan kanssa Fazerin brunssi ja joulu- ja aleshoppailua. Ja totanoinniin, vähän tuo joulukuun haaste jäänyt taka-alalle. Tän päivän sanana olisi peace mutta veikkaan, että Jumbon hullunmyllyssä ei tuosta rauhasta ole tietoakaan :-D Voisin kuitenkin ensi viikon tsemppailla, kun siinä on ihan kivoja juttuja. Mutta nyt pitää laittaa töpinäksi, heippa ja ihanaa sunnuntaita! Xx

1 kommentti:

  1. Tykkääköhän sun pomo ku sanot myyväsi RÄTTEJÄ? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela