Meidän joulu 2014

torstai 25. joulukuuta 2014

Toivottavasti kaikilla oli rauhallinen ja ihana joulu. Meillä meni joulu todella kivasti täällä Mäntsälässä isolla porukalla. Hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja tunnelmasta nauttimista. Muutamia kuvia voi kurkkia Instagramistanikin (@Mikaelakosk). Sen kummemmin höpöttelemättä, annetaan fiiliskuvien puhua puolestaan :-)
 

 Olin ollut ilmeisesti todella kiltti tänä vuonna, koska pukki toi muutakin, kuin vain toivomaani pientä täytettä matkakassaan. Ja paketeista vain yhden paketoin itseltä itselle, joka oli Urban Decayn Naked on the Run-meikkipaletti. Paketeista paljastui matkakassan lisäksi ihanat muorin (=äidin) neulomat ruusukoristeiset villasukat, sisustusjuttuja, pientä kosmetiikkaa ja kaninkarva-pipo. Aika liikkis olis nuorimman pikkuveljeni hankkimat ponnarit ja suihkusaippua. En yhtään ajatellut saavani häneltä mitään, mutta vinkkinä että ensi kerralla kannattaa ne hintalaput ottaa pois :-D
 

Jonkun ajan päästä otan suunnaksi Riihimeän ja lähden käymään isän vanhemmilla. Nauttikaa pyhistä ja kirjoittelen varmaankin huomenna vähän jotain :-)

4 kommenttia:

 1. Voisitko säätää mobiiliasetukset kuntoon ku kännykällä luettavuus kärsii tosi paljon :|

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin pystyn ihan erinomaisesti lukea puhelimella :)

  Ihanan näköinen joulu teillä! Sun äiti taitaa olla oikea kodinhengetär, kun niin nättinä on koti aina :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi. Kun treenaat niin ootko tupakoinut vielä?

  VastaaPoista
 4. Kaninkarvapipo.. Eläinten hyvinvointia "rakastava" Mikaela taas vauhdissa. Hyi hitto.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela