Matkakokoista kosmetiikkaa Urban Decaylta

lauantai 27. joulukuuta 2014


Huomenta! Eilinen menikin niin nopeasti, etten kerennyt tekemään suunnittelemaani postausta. Tilasin Feeluniquelta itselleni huomenna starttaavaa reissua ajatellen Urban Decayn uuden Naked on the Run-meikkipaletin. Kompaktissa koossa todella hyvät luomivärisävyt, aurinkopuuteri-poskipunacombo, korostusväri sekä huulikiilto, rajauskynä ja mini-ripsari. Kosmetiikka painaa aina matkatavaroissa ihan kamalasti, joten nyt voin jättää pakkaamatta erillistä isoa Naked-luomiväripalettia, poskipunaa ja aurinkopuuteria. Ja tämän saa otettua hyvin käsimatkatavaroihin :-)


 Luomivärisävyt ovat todella hyvät. Näillä saa tehtyä silmämeikin päivämenoihin, mutta myös tarvittaessa tummempaa smoky eyetakin. Miinusta voisi kuitenkin sen verran sanoa tästä paletista, että siveltimiä olisi voinut tulla mukana. Onneksi erillisten siveltimien mukaan ottaminen matkoille ei paljoa painorajoja hetkauta tai vie tilaa :-)

Hinta tällä meikkipaletilla on Feeluniquella about 48euroa. Tulli on viime aikoina ollut todella tarkkana ja itse olen joutunut viimeisimmistä Feeluniquen ja Lookfantasticin paketeista maksaa verot Suomen päässä 24% mukaan. Kuitenkin kosmetiikka on sen verran halvempaa Briteistä ja Jerseystä tilatessa, niin säästöä on silti tullut todella huomattavasti. Tällä hetkellä verottomana tilaamisen raja on 22euroa ja pienin alv-maksu on 5euroa.

Nyt lähden täältä Mäntsälästä pyörähtämään kotona Hyvinkäällä pakkaamassa ja laittamassa kodin lähtökuntoon. Postaan tänään illalla tai huomenna aamulla vielä vähän pakkailuista ja matkafiiliksistä. Helsinki-Vantaalla pitää huomenna päivällä olla puoli kolmen maissa. Niin ja nettikaupoissa on  nyt alet kuumimmillaan eli jos haluaa välttää viikonlopun aleryysikset, niin kannattaa shoppailut tehdä omalta kotisohvalta ;-)


3 kommenttia:

  1. Mää tilasin feeluniquesta Naked-paletin ja se jäi tulliin mutta ne hyvittää tullimaksut kokonaisuudessaan takasin! :) sinne vaan niiden omilta sivuilta lomakkeella viestiä ja tilinro niin parissa päivässä maksoivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä näköjään! En tiennyt :-) Laitoin heti menemään viestiä. Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Ompa näppärän näköinen paletti! Oon ettinyt pitkään matkakokoista palettia, ja tossa olis kyllä just passelit sävyt. :) En myöskään tiennyt että feelunique hyvittää tullit, edellinen pakettinikin meinaan meni tullin kautta...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela