Capturing December: DIY Ornament wreath

maanantai 8. joulukuuta 2014

Heippa ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Tänään joulukuun haasteessa on sana Ornament, ja päätin laittaa pienen DIY-tutoriaalin blogiin. Monilla varmasti lojuu vanhoja joulupalloja ja ovikransseja nurkissa, joille ei ole mitään käyttöä. Mitä jos laitettaisiin ne uusiokäyttöön ja tehdään niistä ihana kimaltava koriste?

Äitini oli lisännyt facebookiin kuvan ihanasta hopeisesta joulupallokranssista (kuva täällä) ja siitä sainkin idean tähän. Pinterestistä löytyy muuten myös vaikka mitä ideoita tälläiseen samalla idealla tehtyyn kranssiin hakusanoilla DIY christmas ornament wreath :-)


Kranssiin tarvitset jonkun pohjan, esimerkiksi sisustusliikkeestä saatavan "risukranssin", kuumaliimapyssyn, ripustusnauhan sekä joulupalloja. Palloja tarvitsee oikeasti paljon! Mulla meni melkein 50kpl joulupalloja tässä postauksessa olevaan kranssiin. Tiiviimmän saa käyttämällä eri kokoisia palloja.

 Homma on niinkin yksinkertainen, eli kuumaliimapyssy lämpeämään (Maksoi alle 10e pyssy + paketillinen liimapuikkoja Clas Ohlsonilta) ja aletaan liimailemaan palloja kranssiin. Lopuksi ripustusnauha kiinni ja valmis :-)


Omaan kranssiin meni rahaa alle 30euroa, kun ostin kaikki uutena: 5e kranssipohja (Finnmari), Liimapyssy+liimapuikot noin 10e ja joulupallot 48kpl noin 21e (Clas Ohlson) sekä 1m kultanauha 0,60e (askartelukauppa).

Sellainen vinkki tähän sään puolesta todella syksyiseen maanantaihin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela