Capturing December: 6. Shopping (Sunglasses shop)

lauantai 6. joulukuuta 2014

Heippa! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tänään joulukuun haastessa on sanana shopping. Joululahjojen ostaminen on ajankohtainen aihe ja aiheuttaakin varmasti päänvaivaa monille. Sain jonku aika sitten Sunglasses shopilta sähköpostia yhteistyön tiimoilta. Kyseessä on netissä toimiva Englantilainen aurinkolasikauppa, josta löytyy merkkejä laidasta laitaan. Muun muassa Ray-Ban, MiuMiu, Dior ja Michael Kors löytyy valikoimista. Vaikka yritys on ulkomaalainen, on heillä suomenkieliset sisarsivustot sekä suomalainen ALV-tunnus. Eli täysin turvallinen nettikauppa ja voi olla varma, että aurinkolasit ovat myös aitoja.

Postauksessa päätin keskittyä miehiin. Laadukkaat aurinkolasit ovat meinaan todella hyvä lahjaidea, joista on varmasti iloa vuosia. Sunglasses shopin valikoimista löytyy myös laskettelulaseja, jos mieheke sattuu viihtymään rinteessä :-) Koodissa sgswelcome saa lisäksi 10% alennusta tilauksesta.


Sain yhteistyöstä valita myös itselle aurinkolasit ja päädyin Michael Korsin Lana-malliin mustana. Multa löytyy enimmäkseen aika simppeleitä arskoja, joten nyt on kokoelmaan saatu yhdet vähän naisellisemmatkin :-)


Aiheuttaako teille miesten joululahjat päänvaivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela