Capturing December: 5. Today's temperature

perjantai 5. joulukuuta 2014

5. Today's temperature

 Heippa! Tänään kuvauskohteena oli päivän lämpötila. Hyvinkäällä ainakin on oltu selvästi plussalla koko päivä. Mua ei henkilökohtaisesti edes haittaa vaikka sää onkin tälläinen hyvin syksyinen ja jopa harmaa. En meinaan siedä ollenkaan kylmää. Vaikka lumi olisikin kiva saada maahan, tarkoittaa se luonnollisesti pakkaskelejä. Ei kiitos! Kunpa olisikin mahdollista saada kauniit lumikinokset ja sellaiset plus viisi astetta ilman yhtäkään pakkaspäivää ;-)

Olen tänään vietellyt kunnon day off-päivää. Nukuin aika pitkään, aamu meni ihan vain löhöillessä ja vähän ennen yhtä lähdin lounastamaan ulos. Syöminkien jälkeen kävin kotoolta hakemassa auton ja suuntasin kaupoille. Kiertelin vaatekauppoja, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Löhöhousuja lähdin itseasiassa ostamaan, mutta unohdin ne jo ennen ensimmäistä kauppaa :-D No, kerkeäähän tässä.

 New Yorkerissa pari sovariselfietä ja hepenebongauksen ympärille kehittynyt keskustelu

Hyvinkäälle on avattu sellainen Thai-kauppa ja tänään muistin käydä siellä. Koko pulju oli täynnä vaikka mitä jännää ja pitääkin viimeistään keväällä reissusta tultua kysellä henkilökunnalta jokin resepti ja shopata siihen kunnon raaka-aineet tuolta.


Tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt kotiin. Kauppakeskus Willaan aukesi vihdoin Punnitse&Säästä ja sieltä kävin ostamassa vähän juttuja. OptiMSM:ää olen käyttänyt yli vuoden ja siihen tarvitsin täydennystä. Lisäksi yhteen reseptiin tarvitsi mantelijauhoa, joten ostin sitä vähärasvaisena versiona. Tuo Cocovin Aloe Vera-juoma on täysin uusi tuttavuus ja tänään aloitin heti sen käytön. Katsotaan tuliko haastattua 25euroa ihan humpuukiin :-D Lifestä kävin hakemassa monivitamiinit kotiin loppuneen tilalle ja toisen purkin avaamattomana reissuun mukaan otettavaksi. Thaikkukaupasta ostin riisijauhoa ja tapioca-tärkkelystä. Tuo on siis korvike viljapohjaisille tärkkelyksille. Maksoi about euron, vähän hakusessa vielä mitä meinaan leipasta tuota hyödyntäen, mutta tarttuipa mukaan. Ja ilmeisesti tuosta pystyy tekemään jotain hyytelöä/kiisseliä, jolla voisi korvata kananmunat leivonnassa. Täytyy tutkia asiaa enemmän tulevaisuudessa :-)


Onpas jotenkin hausta pitkästä aikaa kirjoittaa tälläsiä "päiväkirjamaisia" postauksia. Leivoin muuten tänään taatelikakusta terveellisemmän version huomenna isovanhemmille mukaan vietäväksi. JOS kakku ei ihan katastrofi ole, on lähipäivinä tulossa jouluun sopivaa kahvikakkureseptiä :-) Nyt muihin puuhiin ja palataan huomenna taas. Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! Xx

2 kommenttia:

  1. oh toi takki on superjees! just tollast oon täs vähä aikaa metsästäny, mistäköhä se on? <:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela