Capturing December: 4. Joyous

torstai 4. joulukuuta 2014

Tänän kuvahaasteen päivä sana on Joyous. Onnellisuus, jotain josta olen kiitollinen, jotain joka on tehnyt mut onnelliseksi. Pakko myöntää, että muutamana viime viikkona en ole ollut ihminen, jollainen haluan olla. Olen ollut stressaantunut, väsynyt, negatiivinen, en ole jaksanut innostua mistään eikä oikein mikään ole kiinnostunutkaan. Perhettäni on myös kohdannut monta pysäyttävää uutista, jotka ovat osittain vieneet voimia. Miksi kaikki tulee aina samaan aikaan? Tässä tilanteessa ei jaksa olla kovin energinen, pirteä ja joyous.

Onneksi viime päivät ovat olleet vähän valoisampia ja tänään saatiin purkkiin viimeiset stressitekijät koulun osalta tälle lukuvuodelle. Okei, vielä jännitetään vähän menikö pari tenttiä läpi, mutta niiden osalta ei ole mitään tehtävissä ennen ensi syksyä, jos meni penkin alle. Kiire ja stressi koulutöiden takia onkin ollut suurin tekijä tähän masisfiilikseen. Myös muutama rasite henkilökohtaisessa elämässä ovat painaneet mieltä matalaksi. Nyt onneksi voin kääntää katseeni kohti tulevaa koulutusta, joulua ja lisääntyvää vapaa-aikaa ja nauttia sekä iloita pienistä arkisista asioista. Ylimääräiset taakat on nyt heivattu harteilta ja pystyn taas olla oma itseni :-)

Halusin tämän päivän sanan alle koota asioita, jotka ovat tehneet mut onnelliseksi lähipäivinä. Pikkuisia arkisia asioita, joilla on suuri tekijä päivän fiilikseen.

1. Olin eilen ja tänään töissä ja vitsit miten paljon voikin ammentaa energiaa päivään ihanasta työkaverista sekä kivoista asiakkaista. Mulla on ollut vähän kuumeinen olo muutaman päivän ja eilenkin olin ihan rikki töiden jälkeen. Kuitenkin sain molempiin työpäivään ihan kamalasti energiaa työkavereista sekä asiakkaiden kiitoksista ja positiivisesta asiakaspalautteesta :-)

2. Hoidin muutamia asioita eilen töiden tauolla ja poikkesin pikaisesti Lindexillä. Löysin sieltä söpön neuleen ja valinnanvaikeudessa päätin ostaa sen kahdessa värissä. Kassalla iski ihan pieni ostomorkkis, mutta ilokseni kaikki neuleet olivatkin -30%! En yhtään ollut hopussa huomannut kampanjaa.

3. Afrikkaan lähtöön on enää 24päivää ja päivien vähenemisen myötä into vain kasvaa. Voi juku, kohta se on menoa! Facebook onkin jo käynyt kuumana, kun on yhden tulevan kurssikaverin kanssa fiilistelty (ja panikoitus :-D) lähtöä.

4. Jouluun on kolmisen viikkoa ja itse en millään malttaisi odottaa joulun pyhiä. Vietin viime joulun Espanjassa, joten tuleva perinteinen Suomalainen joulu tuntuu todella kivalta :-)

5. Lauantaina vietetään itsenäisyyspäivää ja suunnitelmissa on mennä illastamaan äidin vanhemmille ja seuraamaan televisiosta itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Luvassa on hyvää ruokaa ja rentoutumista pitkästä aikaa heidän kanssa. Harmittaa, kun en ole parina viime kuukautena kerennyt siellä käymään, mutta onneksi nyt kiire hellitti ja saan tuon tärkeän päivän viettää heidän seurassaan.

Siinä muutamia tällä hetkellä itseä ilostuttavia asioita. Ihan arkisia juttuja, jotka tuntuvat kuitenkin todella merkitseviltä tällä hetkellä. Tärkeää löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää ja arvostaa huonompina kausina niitä pieniäkin ilonpilkahduksia :-)

2 kommenttia:

  1. Todella kivat nuo uudet neuleet :) muistatko paljonko niiden hinta oli ennen alennusta?

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela