Capturing December: 13. Family

lauantai 13. joulukuuta 2014


Heippa! Eilinen haaste jäi ihan kokonaan toteuttamatta, mutta tänään taas back in business. Tulin ke-to yönä kipeäksi, joten saikkuiltaa viettelen. Meillä olisi ollut vielä työpaikankin pikkujoulut tänään, mutta pakko jättää väliin ettei pahene entisestään tämä sairaus. Lepoa, lämpöisiä vaatteita, datailua ja Netflixiä. Niistä on tämä ilta tehty :-)

Tänään joulukuun haasteessa on sana perhe. Ajattelinkin kerätä teille muutamia juttuja koskien perhettäni :-)

1. Olen perheemme ainut tyttölapsi ja uusioperheen myötä mulle on siunaantunut viisi mahtavaakin mahtavempaa veljeä (-87, -90, -92, -98 ja -99 syntyneitä)

2. Kävimme kahdestaan äidin äitini kanssa kymmenen vuoden ajan vähintään kerran vuodessa jossain ulkomailla. Yhdessä olemme käyneet muun muassa Perussa, Kiinassa, Israelissa ja Egyptissä.

3. Vanhempani ovat eronneet, kun olin ihan pikkuinen. Kummankin uudet puolisot ovat olleet kuvioissa pian 20-vuotta ja olen todella läheinen niin isäpuoleni kuin äitipuolenikin kanssa.

4. Minulla on sama äiti ja isä ainoastaan isoveljeni kanssa. Isoveljeni onkin muun muassa kysynyt minun synnyttyäni, että milloin mut viedään pois (en ollut kovin toivottu pikkusisko :-D) ja muutama vuosi myöhemmin rakas veli leikkasi multa kiukuspäissään ponnarilla olleet hiukset.

5. Minulla, isoveljelläni ja kaikista nuorimmalla veljelläni on toiset nimet vanhempiemme vanhempien mukaan.

6. Kävin koko ala- ja yläasteen samaa luokkaa samana vuonna syntyneen velipuoleni kanssa. Meillä oli myös rippujuhla samana päivänä, joten olin ihan innoissani kun sain vihdoin kokonaan omat juhlat päästessäni ylioppilaaksi ;-)

7. Olemme tehneet pari pidempää autoreissua Euroopassa perheen kanssa. Äiti, isäpuoli, murrosikäinen minä ja neljä enemmän tai vähemmän murrosikäistä veljeä pakattua samaan autoon useiksi tunneiksi päivässä usean päivän ajan ei ole kovin hyvä yhtälö. Niillä reissuilla on lentänyt Demi-lehdet auton ikkunoista ja muutamat muutkin raivarit tullut vedettyä. Mulla on edelleenkin pienet kammot mihinkään road trippeihin viittaavaan.

9. Mulla on veljieni kanssa ollut jyrsijöitä lemmikkeinä joka lähtöön nuorempana. Yksi kaikista mieleenpainuvimmista oli hamsteri, jonka nimi oli Pertti. Asuimme silloin Hämeenlinnassa (about vuosi -98/-99) ja se hamsteri oli ihan ihmeellinen. Lähes joka ilta karkasi häkistä ja päätyi yläkerrasta alakertaan. Kerran se löytyi aamulla pikkuveljen kumisaappaasta ulkoterassilta. Tehtiin monet kerrat hienoja ansoja sille ruokaa+kippo ja tikku-tyylillä ja monet aamut ennen koulua menikin hamsteria etsiessä.

10. Ollaan leikitty veljieni kanssa joskus koiria ja tyytyväisinä syöty koirien kuivamuonaa ja -suklaata. Ei ne ole niin pahoja, kun voisi kuvitella :-D

11. Pienenä aamiaishetket meni muro- ja maitopaketeista muureja tehdessä, ettei joku, sillä hetkellä tyhmin veljestä, töllää.

12. Mulla on maailman ihanin perhe!

Sellaisia juttuja perheestäni :-) Nyt painun taas peittojen väliin. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Miksi nuori nätti nainen valitsee kammottavat ankkahuulet, sitä ei voi kyllä mitenkään ymmärtää?

  VastaaPoista
 2. What, toiko nyt ainoastaan tuli mieleen?? :D Musta tää oli kiva. Alotin seuraamisen about 2008 ja verrattuna näihin vuosiin välissä, tää oli todella erilainen, uuden puolen susta esiin tuova postaus. Hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi, ihana postaus! Oli kiva kuulla vähän enemmän henkilökohtaisempaakin asiaa :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela