B*long SwiftHair: Pitkät hiukset sekunneissa

perjantai 19. joulukuuta 2014

Maanantaina istuin jälleen Parturi-Kampaamo Lilassa Erican käsittelyyn ja missiona oli tehdä omista hiuksista sellaiset, etten joka aamu itku kurkussa herää ja surkuttele kamalaa lyhyttä tukkaa. Laiteltiin hiusten etuosaan raitaa ja muuten aika luonnollista ruskeaa sekä tummempaa tyveä. Toive olikin, että helppo tukka, jonka voin antaa rauhassa kasvaa sen 2,5kk reissussa.

Vaikka oma tukkani ei enää mikään ihan hirmuinen tynkä ole ja saa hyvin kiinni sun muuta, niin kyllä mä olen pitkätukkatyttö. Tästä syystä tilattiin mulle samalla pidennys, että saa halutessaan pidempääkin tukkaa. Ilman jatkuvia pidennyksiä oleminen tulee helpottamaan muuten elämää ihan kamalasti, koska saa rauhassa hikoilla ja pestä tukkaa ilman, että vaurioittaa pidennyksiä.

Ensiksi ajattelin clip on-pidennyksiä, mutta B*longilla oli saatavilla swift hair-pidennys, joka kiinnitetään siimalla hiuksiin. Päädyin lopulta siihen, koska en oikein pidä klipseistä ja ne kuluttavat hiuksia enemmän. Hius on aitohiusta, eli sitä voi huoletta kihartaa ja suoristaa. Aluksi vähän jännitti, että mitenköhän tuo muka omiin hiuksiin sulautuu, mutta homma oli helppoa kuin heinänteko ja nopeaa kun neulominen! ;-)


  Pidennys asetetaan niinkin yksinkertaisesti, että pidennys hiusten päälle ja sen jälkeen nostellaan omat hiukset piikkikammalla pidennyksen päälle. Samalla siima piiloutuu omien hiusten joukkoon.


Oma pidennykseni on raidoitettu sävy 2/3/18 ja hintaa tällä on kampaamoista ostettuna about 150euroa :-) suosittelen ehdottomasti, jos klipsit ei innosta ja haluaa toisinaan vaihtelua lyhyeen tukkaan!

3 kommenttia:

  1. Hei, pystyykö hiuksia pitämään kiinni ettei siima häiritse?

    VastaaPoista
  2. Voiko toi valua? :-D kuinka monta grammaa tossa on?

    VastaaPoista
  3. pysyykö toi hyvin paikallaan kun ei oo erikseen kiinnitetty millään?:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela