Tuotevinkki kasvojen varjostukseen

perjantai 7. marraskuuta 2014


Kirjoittelin reilu vuosi takaperin tutoriaalin kasvojen korostamisesta sekä varjostamisesta. Rakastin yli kaiken käyttämääni MACin pro sculpting creamia, mutta valitettavasti meidän yhteinen tiemme tuli päätökseen ja kyseessä oli sesonkituote. No, eikun metsästämään uutta vaihtoehtoa ja aavistelin Make Up Storelta löytyvän jokin siihen sopiva tuote. En oikein ole haka tekemään kunnon varjostuksia aurinkopuuterilla, joten siksi halusin nestemäisen tuotteen.

 Myyjän kanssa päädyttiin Make Up Storen Studio foundation-meikkivoiteeseen sävyssä Tan. Hintaa tuolla on 25euroa ja tuurikseni siitä sai vielä kampanjassa 20% alennusta, eli parisen kymppiä jäi hintaa :-) Tuolla tuotteella on helppo tehdä varjostukset ja meikkivoide mukautuu ihoon hyvin häivyttämällä kunnolla. Eli oikein kelpo korvike sille MACin voiteelle!


Tarpeeksi tummia meikkivoiteita tai peitevoiteita on Suomesta aika hankala löytää, mutta onneksi on myös merkkejä joilta niitä saa :-) Eli jos etsitte hyvää nestemäistä tuotetta korostuksiin, suosittelen ehdottomasti tätä MUSin studio-meikkivoidetta!


2 kommenttia:

  1. Pitäis itse varmaan kans tuollaista kokeilla. Harmi vaan, et on niin kalpee iho muuten. Saa olla varovainen noiden kanssa, jotten näytä ihan semmoselta "toi on käyttänyt liikaa solariumia."
    Simple Anni

    VastaaPoista
  2. hei hyvä idea. käytän itse kyseistä meikkivoidetta ihan siis meikkivoiteena, muttei ole tullut koskaan mieleen, että sillähän voisi tehdä myös varjostukset! puuteroitko ihon varjostuksien jälkeen?
    onko pysynyt hyvin tai ettei siis lähde liikkumaan päivän aikana rumasti nuo varjostukset?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela