Minun Happy place-arvoitus ja Lumia 735

torstai 6. marraskuuta 2014

Moikkamoi! Mut valittiin mukaan Indiedaysin ja Microsoftin kampanjaan, jossa minä neljän muun bloggaajan kanssa jaamme seuraavina kolmena viikkona kuva-arvoituksia omista Happy place-paikoistamme. Jokainen meistä bloggaajista sai käyttöönsä uuden Nokia Lumia 735-älypuhelimen, joka on kuin luotu täydellisiä #selfie:tä ja #friendsie:tä varten. Kas kummaa, että olen mukana kampanjassa ;-) Ai miksi puhelin on täydellinen niihin selfieihin? Luuri on varustettu todella hyvällä 5 megapikselin etukameralla, jossa on laajakulmalinssi. Eli selfieen saa mukaan enemmän ympäristöä tai enemmän kavereita :-) 5 megapikselin etukameralla saa myös todella tarkkoja kuvia, eli hei hei epäselvät etukamerakuvat!

Tämän kampanjan ohessa on myös kilpailu, jossa kaikkien bloggaajien kuva-arvoituksiin oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Lumia 735-älypuhelinta sekä 7 kappaletta MD-12 kaiutinta. Ajattelin ensimmäisessä kuvassa päästää teidät helpolla, joten here we go!

Ensimmäinen happy placeni tekee minut onnelliseksi ja hyvinvoivaksi niin sisältä kuin ulkoakin. Paikassa saan nollattua kaiken stressin aivan täysin ja purettua negatiivisia tunteita, mutta myös samalla vahvistettua positiivista mieltä hyvinä päivinä. Vihje: Täällä eka, täällä vika.
 
Paikkaa voitte käydä arvaamassa kampanjasivuilla täällä.

Te lukijat voitte myös tägäillä myös omia kuvianne Instagramiin käyttämällä häshtägeja #Lumia735 sekä #laajempinäkökulma. Tällöin myös teidän happy place-kuvanne tulevat näkyviin kampanjasivulle. Kannattaa ehdottomasti latailla ja tägäillä Instaan niitä omia kuvia, koska parhaiden Happy place-kuvien ottajille annetaan myös noista MD 12-kaiuttimia :-)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela