Lumia 735 ja viimeinen Happy Place

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Viikot ovat menneet ihan hujauksessa ja nyt olisi viimeisen kuva-arvoituksen aika Indiedaysin ja Microsoftin kampanjasta. Olen nyt käyttänyt Lumia 735-puhelinta kolmisen viikkoa ja yhteiselomme on ollut oikein mukavaa. Ennen tätä mulla on ollut käytössä hetkellisesti Samsung ja sen jälkeen reilu pari vuotta iPhone, joten Windows 8-käyttöjärjestelmän omaksuminen kesti hetken. Kuitenkin parin päivän opettelun jälkeen käyttö alkoi sujumaan ja nyt käyttö sujuu ongelmitta. Kyllä vanhakin oppii ;-) Ja pakko myöntää, että skeptisyydestä huolimatta olen tykästynyt tähän Windows 8:n ja Lumiaan. Myös akun kestosta täytyy antaa monta peukutusta. Aktiivisesta puhelimen käyttämisestä huolimatta ei edes illalla nukkumaan mennessä akku vetele viimeisiään.

Viimeinen Happy place on paikka, jonne on aina yhtä ihana palata. Oli kyseessä sitten lyhyt kuin pitkäkin poissaolo. Paikka, jossa mua ympäröi raakkaat esineet sekä tavarat. Paikka, jossa on koettu tunteita laidasta laitaan. Paikka, jossa voi rentoutua ja olla oma itsensä.

Vihje: Paikka, jossa farkut vaihtuu verkkareihin jo eteisessä.
Arvaukset voitte laittaa kampanjasivulle.

Ja muistakaa edelleen lisätä niitä omia Happy Place kuvia Instagramiin käyttämällä #Lumia735 sekä #Laajempinäkökulma häshtägejä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela