Lisämotivaatiota treeniin Gazozilta

lauantai 8. marraskuuta 2014

Kuinka monelle teistä on tuttu suomalainen treeni- ja lisäravinnenettikauppa Gazoz? Kyseisellä puljullahan on myös ihan myymälöitäkin Jyväskylässä, Lahdessa sekä Kuopiossa. Sain yhteistyön siimoilta lahjakortin heidän nettikauppaansa ja pakko heti kehua nopeaa toimitusta! Valitsin toimitustavaksi Smartpostin ja tilauksesta pari päivää myöhemmin paketti saapui jo Hyvinkäälle :-)


Paketista paljastui ylläripylläri treenivaatteita. Tilasin Under Armourin ihanan pinkin pitkähihaisen teknisen puseron sekä Six Deucen treenicaprit. Vaatepuolelta naisille löytyy Under Armourin ja Six Deucen lisäksi Nebbia, Brasil Sul, Gazoz sekä MNX-sportswear. Varsinkin Six Deucen todella suosittuja Fitness Series trikoita löytyy todella laaja valikoima :-) Nettikaupasta saa myös kattavasti erityisesti Scitecin ja Mannisen lisäravinteita sekä muun muassa eväitä mukanaan kantavien ykköstuotetta Frozzypackia. Myöskin kisaaville löytyy kisakengät sekä -värit.


 Noista Six Deucen trikoista voin sanoa sen verran, että kannattaa ottaa kokoa isompi. Omat trikooni ovat kokoa M, kun taas muilla merkeillä olen about XS tai S tai 36. Varsinkin ne Fitness series-trikoot on ilmeisesti todella naftia mitoitusta, eli jos jää kokotaulukossa parin koon välille, on isompi parempi. Itse valitsin sen mukaan, kun itse jäin juuri siihen S tai M välimaastoon. Tämä isompi koko oli sitten ihan nappivalinta :-) Materiaali on myös todella ohutta eli nämä lähtevät ehdottomasti mukaan Afrikkaan, jossa hyvin hengittäville ja kosteutta siirtäville treenivaatteille on todellakin tarvetta.


Under Armourin treenipaita oli myös todella kiva ja materiaali on pehmoista ja hyvän tuntuista. Yleensä treenaan salitreenit topissa, mutta nyt ilmojen viilennettyä yläkropan treeneissä ja lämmitellessä sekä jäähdytellessä pitkähihaiset treenipaidat pitää kropan kivasti lämpimänä :-)

Sain myös teille ihanat lukijani alennuskoodin nettikauppaan. Koodilla Tänään saatte tänään ja huomenna (8.-9.11.) huimat -25% pois tilauksesta! Kannattaa todellakin hyödyntää. Esimerkiksi Six Deucen Fitness series-trikoille jää hintaa vain noin 60euroa :-)
Koodilla ALE -15% tilauksestasi. Voimassa toistaiseksi

3 kommenttia:

  1. Kirjoitat, että trikoiden materiaali on todella ohutta... näkyykö noista sitten läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä ei ainakaan ja tuskin muistakaan, jos koko on sopiva :-)

      Poista
  2. "Nyt lähden seuraavaksi testaamaan tuota Vivania Ceramide Anti-Aging pakettia. Katsotaan mitkä ovat sen merkin tulokset"

    Tulokset?? En löytänyt Googlesta, että olisit julkaissut. Testauta myös miehellä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela