Ihoravinteet: Iho kauniiksi nappeja napsimalla?

sunnuntai 16. marraskuuta 2014


Olen bloggaajana huomannut seuraavan buumin kauneuden saralla olevan ehdottomasti erilaiset suun kautta nautittavat ihoravinteet, jotka edistävät ihon hyvinvointia sisältäpäin. Luvataan muun muassa kosteutusta, epäpuhtauksien häviämistä, kimmoisuuden parantumista ja ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyä. Syksyn aikana olen saanut kolmelta eri valmistajalat testiin ihoravinteita ja ensimmäinen paketti on nyt syöty, joten nyt on hyvä hetki laittaa näiden valmistajien eroja vähän tarkemman tarkastelun alle.

Olen saanut testiini Elivo ihoravinteen, Vivania Ceramiden sekä Swiss Clinic Beauty Pearlsin.

Elivo Ihoravinne
Elivo Ihoravinne (ent. Kirkas Iho) on bioaktiivinen peptidikapseli. Tuotteen käytöllä pyritään saamaan positiivista vaikutusta ihon epäpuhtauksiin. Kapseleiden aktiiviaineet, kuten laktoferriini, puhdistavat ja ravitsevat ihoa sisältä päin. Elivo Ihoravinne -kapselit edistävät ihon hyvinvointia vähentäen ihon punoitusta ja samalla ylläpitävät ihon luonnollista kosteus- ja pH-tasapainoa. Toivotut tulokset näkyvät selkeimmin 2 - 4 viikon kuluttua käytön aloittamisesta. Käyttö saattaa jopa lisätä epäpuhtauksia iholla muutaman ensimmäisen päivän aikana, ennen kuin iho on tasapainottunut.
Hinta: noin 25€ (40kaps.)
- 1 kapseli päivässä
-Hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton

Vivania Ceramide Anti-Aging
Keramidit ovat erityisiä ihossa luontaisesti esiintyviä pitkäketjuisia lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojaa ulkoisia haittoja vastaan ja auttavat säätelemään ihon kosteutta. Keramidien puute aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä.  Keramidit korjaavat kuivuudesta johtuvia vaurioita ihossa ja vaikuttavat myös solujen uusiutumiseen. Vivania Ceramide -kapselit sisältävät patentoitua Ceramosides -uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnäuutteesta peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Suositellaan kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Nopeavaikutteisella Ceramosides-uutteella on voimakas kosteuttava ja anti-aging -vaikutus suun kautta nautittuna johtuen sen fytokeramidien ja digalaktosyylidiglyseridien (DGDG) yhdistelmästä. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.
Hinta: noin 28€ (60kaps.)
- 1 kapseli päivässä
-Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton
ja gluteeniton
-Ei eläinperäisiä ainesosia

Swiss Beauty Pearls

Kaksi helmenmuotoista kapselia on kaikki, mitä tarvitset saadaksesi hyvinvoivat hiukset, vahvat kynnet, kimmoisan ihon ja kirkkaat silmät. Kapselien sisältämät aineosat on tarkoin valittu ja annosteltu kliinisiä tutkimukstuloksia noudattaen. Kaikki aineosat ovat EFSA:n (European Food Safety Authority) hyväksymiä.

 Näkyviä tuloksia voit havaita jo 2-4 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Suosittelemme Swiss Beauty Pearls –ravintolisää päivittäiseen ympärivuotiseen käyttöön. 
Hinta: 79€, tarjouksessa 49€ (30+30kaps.)
- Kaksi kapselia päivässä

Jokainen yllä olevasta kolmesta merkistä on ravintosisällöltään todella erilaisia:
kapselit

En ole mikän asiantuntija, mutta onko teistäkin tuo Swiss Beauty Pearlsien ravintosisältö vähän kyseenalainen? Itse syön kaikkia noita vitamiineja ihan purkista Luteiinia lukuunottamatta ja beetakaroteenia taas kausiluontoisesti ennen lomamatkoja.
Nyt olen saanut syötyä tuon Elivo Ihoravinteen ja kokemukset ovat ihan positiivisia

En itseasiassa tiennyt ennen tätä tuosta, että iho saattaa mennä hetkellisesti kuurin aikana huonompaa kuntoona. Mulle meinaan kävi juuri näin ja yhdessä vaiheessa mulla oli iho noin viikon selvästi huonommassa kunnossa. Iho on pysynyt kivassa kunnossa muutamia satunnaisia näppylöitä lukuunottamatta ja ei ole kuivunut niin helposti. Olen jopa muutamana iltana unohtanut ihon kosteuttamisen, koska iho ei ole huutanut kosteusvoidetta. Yleensä ihoni on iltapesujen jälkeen ihan rutikuiva, eli ehkä tämä on ainakin kosteustasapainoon auttanut :-)

Nyt lähden seuraavaksi testaamaan tuota Vivania Ceramide Anti-Aging pakettia. Katsotaan mitkä ovat sen merkin tulokset :-) Odottelen tässä vielä hormoniehkäisyn aiheuttamia ihomuutoksia, joita ei ole vielä lopettamisesta vajaan kahden viikon jälkeen tullut. Toivottavasti näistä ihoravinteiden napsimisesta olisi siihenkin apua, ettei välttämättä sitä ihon käsiin räjähtämistä tapahtuisi ;-)

Onko teillä kokemuksia ihoravinteiden käytöstä tai heräsikö kiinnostus tämän postauksen myötä?

*Kaikki postauksen ihoravinteet saatu blogin kautta

3 kommenttia:

  1. Mielestäni nuo ovat ihan täyttä humpuukia! mielummin otan ihan perusvitamiinit purkista kuin tuollaisia humpuuki pillereitä jotka on kyllästetty kaikenmaailman lisäaineilla. Samat vitamiinit saa toki kun syö kasviksia tarpeeksi. Ja mikä hinta!! Pearls tabletit 1kk/79e!! En ikinä maksaisi tuollaista hintaa >.<

    VastaaPoista
  2. Huom! Onko yksi noista tuotteista siis Vivanian Skin omega VAI Ceramide, kun tekstissä oli molempia sekaisin? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela