What's Your Style?

lauantai 18. lokakuuta 2014

Sain tuossa joku aika sitten kotiini Remingtonin uutuusmuotoilijan, Your style Styler kit-muotoilusetin, jossa on kolme erilaista vaihtopäätä. Settiin kuuluu 38mm lämpöharjapää, 13-25mm kiharrinpää sekä vielä 19 mm kiharrinpää tiukempaan kiharaan. Lisäksi tähän on mahdollista ostaa vielä lisää erilaisia muotoilupäitä. Todella hyvä setti esimerkiksi matkoille :-) Tykästyin tähän muotoilijaan niin paljon, että halusin vinkata siitä myös teille. Tämä on tullut myyntiin nyt lokakuussa ja suositushinta on 49,95e.


Olen tuota lämpöharjaa käyttänyt todella paljon ja pakko kehua, että tämä on ainoita tähän asti testaamiani lämpöharjoja, joka oikeasti lämpenee tarpeeksi kuumaksi pitkäänkin tukkaan käytettäväksi. Sopii pitkiin hiuksiin pinnan freesaamiseen pelkällä läpi"harjaamisella" tai sitten kevyempää latvojen kääntelyy riippuen kauan hiussuortuvaa pitää pyöritettynä harjan ympärillä. Kuitenkin parhammillaan tuollainen lämpöharja on mielestäni lyhyissä tai keskipitkissä hiuksissa käytettynä ja torstaina illalla päätin testata miten se toimii omaomaan hiukseen.

Otettiin torstaina illalla Ericalla pidennykset pois, värjättiin tyvi ja laitettiin jatkot takaisin eilen aamulla, joten oli ilta aikaa toteuttaa testi. Tarkoituksena mun olisi Afrikkaan lähteä ilman pidennyksiä, koska monina päivinä treenejä tulee kaksi, ellei kolmekin päivässä, siihen päälle vielä kuumuus ja aurinko sekä se, että huoltoväliksi tulisi noin 2,5kuukautta. Ei hyvä yhtälö :-D Tilataan mulle kuitenkin Blongilta klipsipidennykset reissuun mukaan, niin saa välillä nauttia pitkänkin tukan iloista. Lilassa on muuten vielä synttäritarjoukset voimassa tämän kuun loppuun :-)


Tällä hetkellä tukka on jo selvästi yli olkapäiden ja onneksi tähän kerkeää vielä parisen lisäsenttiä tulemaan ennen lähtöä. Täytyy käydä vielä ostamassa vahvaa b-vitamiinia apteekista ja ottaa kaikki muutkin tehokeinot käyttöön kasvun buustaamiseksi ;-)

Ja sitten tukan kimppuun!

Pyörittelin tyveä harjan ympärille sekä kävin muun osan tukasta lävitse kääntäen latvoja poispäin kasvoista. Koko homman meni ehkä viitisen minuuttiaja lopputulos on noinkin nopealla läpikäymisellä kivan huoliteltu, mutta silti rento :-)

Lopputulos

Tämä lämpöharja tulee varmasti olemaan todella kovassa käytössä Afrikassa ja lähtee ehdottomasti sinne mukaan. Täytyy käydä vielä ennen reissua kurkkimassa kaupoissa mitä muita vaihtopäitä tähän saisi. Onko siellä puolen ruutua muita, joilla lämpöharja on hiustenlaittoon ihan ehdoton? :-)

*Muotoilija saatu blogin kautta. Tuotearvostelua ei vaadittu, joten suosittelen vilpittömästi blogipostauksen tuotetta

3 kommenttia:

 1. Eikö kaikista paras ois vaan olla jo nyt ilman niitä pidennyksiä ja antaa sen tukan kasvaa ilma rasitusta? (:

  VastaaPoista
 2. VItsit toi sun tukka näyttää hyvältä ihan ilman pidennyksiäkin! :) Toi harja kyllä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 3. Mä sain myös tämän testiin ja oon tykännyt kovasti :) Oon oikea tukkatunari ja aina etsinyt laitetta, jolla osaisin laittaa tukkaani helposti. Tätä jos mitä on helppo käyttää ja tällä saa nopeasti jo pelkällä läpiharjauksella tukan paremman näköiseksi, kuohkeaksi ja sileäksi.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela