NFE 2014

sunnuntai 12. lokakuuta 2014


 Moikka!Tänään tuli vietettyä aamupäivä timmiä pakaraa, vatsaa ja reittä katsellessa, kun suunnattiin Sailan ja Terhin kanssa Lahteen Nordic Fitness Expoon. Katsottiin Body Fitness SM sekä Fitness vapaaohjelmat sekä kierreltiin messuilla. Näin ensikertalaisena messut olivat todella hyvät, paljon kaikkea nähtävää ja vaikka en kauheasti tiedä Body Fitnessin linjauksesta, niin kilpailut olivat todella mielenkiintoista katsottavaa. Ja voi vitsit kuinka upeassa kondiksessa olevia mimmejä! Ei voi kun nostaa hattua :-)


Ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka paljon ja olisi tehnyt niin mieli ostaa vaikka mitä uusia lisäravinteita. Onneksi järki sekä säästökuuri koputteli tarpeeksi takaraivossa, enkä haalinut lisää purnukoita jo nyt suhteelliseen suureen purnukkakokoelmaani ;-)
 Oma lempparini oli ehdottomasti alle 163cm sarjassa kisannut, tyrmäävän kaunis Jessica (yllä olevassa kuvassa oikeimmalla) , jonka blogista olen seurannut matkaa kisalavalle vuoden vaihteesta lähtien. Näytti nainen aivan yhtä hyvältä ihan "livenäkin" lavalla, kun mitä olen blogista ja Instagramista kurkkinut. Onnea vielä Jessica neljännestä SM-sijasta! :-)


 No tuli silti jotain ostettua ja treenitopit olivat ainoa, jotka eivät ostoslistalla olleet. Eli vain 30eurolla tuli "budjetti" ylitettyä. Noi Dcoren shortsit mulla löytyy jo kuosillisina ja ne ovat ihan parhaat! Nykyiset treenihanskat vetelevät jo viimeisiään, niissä on reikiä ja tikkaukset purkautuvat, joten niiden hautajaisia odotellessa on jo onneksi uudet hanskat hankittu. Olisin halunnut uudet Harbingerit, mutta messuilla ei ollut pienintä kokoa, joten testiin lähti better bodiesin hanskat. Kaseiinin ostin lähinnä prodeleipomista varten, mutta myöskin väli- ja iltapalakäyttöön. SixDeucen treenitopit olivat vaan 15euroa kappale ja niin hyväntuntuista matskua, että oli pakko ostaa ihan kaksin kappalein. Mua on muutenkin alkanut ärsyttämään kovin kuviolliset treenivaatteet, joten nämä ovat juuri hyvän simppelit :-)


Oliko moni teistä lukijoista messuilla viikonloppuna pyörähtämässä? :-)

1 kommentti:

  1. Voi vitsi, noi messut, taivas... :D En valitettavasti ollut paikalla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela